.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Повече жени остават самотни заради приложения като Тиндър

LadyZone.bg | преди 39 седмици
секс
Снимка: iStock
Все повече жени избират да замразят яйцеклетките си, защото все повече мъже избягват сериозното обвързване

Основната идея на приложенията от типа на Тиндър (а те нарастват непрекъснато) е да ти помогнат да си намериш партньор за връзка или просто за интимна близост. Малко иронично, но се оказва, че точно тези приложения отдалечават хората от стабилната връзка и намирането на семеен партньор. Множество двойки са се запознали чрез тях, но глобално употребата им влияе негативно върху психологията на двата пола. A и шансът да си нямате приятелка, която повече от веднъж е използвала фразата "ще се превърна в старица с 40 котки", то или сте рядкост, или асоциален човек.

самота, сън
Снимка: iStock

За силния пол

Платформите за запознанства предлагат на мъжете толкова голям избор, че те могат да се срещат с по-млади жени, по-възрастни, по-опитни и каквито си поискат - всичко е на един лайк разстояние и се свежда до чаканото съвпадение... Всичко е много по-лесно и няма нужда от срещи, вечери, разговори и свалки, защото бързо разбираш дали момичето, което ти допада, би излязло с теб. 

За дамите

Жените, които са във възраст, която е идеална за създаване на семейство, остават без партньори и няма с кого да го създадат. Днес дамите, които замразяват яйцеклетките си, са все по-млади и го правят, за да могат да си осигурят по-голям шанс да забременеят по-късно чрез инвитро оплождане. 

Как да хванеш приятеля си, че "ловува" в ТиндърНужни са 3 неща: "случайна" обожателка, настройки на "радара" и едно запомнящо се "суперхаресване"

Страничен ефект - страх от самотата

Приложенията за срещи се използват все повече и това означава, че жените се борят да намерят партньори на същата възраст като тях. Д-р Балдуин, медицински социолог в университета "De Montfort University" в Лестър, заявява, че ръстът на приложенията за запознанства може да обясни много и най-вече - защо процентът на дамите, които замразяват яйцеклетките си, се е увеличил повече от четирикратно от 2010 г. насам. Подобна процедура може да достигне сумата от 8200 британски паунда, но независимо от високата цена, ръстът е на лице. 

Ето, че всичко това кара мъжете да са по-лекомислени и да изберат вечното ергенство, а дамите да се чувстват самотни и да си осигуряват майчинство със скъпи процедури... Тиндър може да е от полза за градене на семейство, ако знаеш какво търсиш и как да го потърсиш. Ако се чудите какво може да откриете в приложението, можете да почерпите от нашия опит - Тиндър: Какво разбрахме след 5 срещи, 30 чата и над 150 съвпадения

Съветваме силния пол да не бяга от бащинската си ролята, а дамите да не се отказват от бъдещите татковци така лесно! 

Как да не бъдете изнасилени на Тиндър срещаСпоред главния изпълнителен директор на приложението
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?