.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Подробности, от които мъжете не се вълнуват в спалнята

LadyZone.bg | преди 3 години
2110928613.jpg
Снимка: Thinkstock
Не случайно се казва, че мъжете са от Марс, а жените от Венера

Страстта не подлежи на правила. Тя е завладяваща и единствено взаимното удоволстеи на двамата партньори е важно. Естествено, понякога ние - дамите, не сме "добре" подготвени. Притесняваме се от неща, мислейки си, че те ще отблъснат мъжа, с който сме. Следователно съзнанието ни се разсейва с размишления, които дори не минават през ума на господина на вашите желания. 

#Дали сте добре епилирана

Не става въпрос за месец или два, това със сигурност би му направило впечатление, но ако сте се епилирала предния ден и той иска да прави секс с вас - не се притеснявайте, че не сте имала време да изчистите тялото си от неприятните косъмчета.  

#Онези 2 килограма, които смятате за излишни 

Той дори не ги забелязва! В очите на един мъж, женското тяло е изключително привлекателно. Недостатъците, които ние сами си намираме, са качества в очите на представителите на противоположния пол. Стигаме до извода, че ние - жените, сме извънредно критични към самите нас. 

#Дали носите грим или не 

За един мъж гримът няма особено значение. За него жената, която обича е красива въпреки козметичните процедури и методи за прекриване на недостатъци, които само жената забелязва. 

#Дали, току що, сте си взела душ или не 

Когато той ви желае, нищо друго не го интересува. Той иска вас и само вас. Независимо дали за последно сте си взела душ сутринта или преди пет минути. 

#Не свършвате бързо 

Напротив, това за него е щанс да удължи любовното удоволствие и да се погрижа за вас, задоволявайки ви напълно. Мъж, който не бърза и се грижи за това жената, с която е, да изпита истинско удоволствие, е за уважение.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?