.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Под завивките: Тя ме отхвърля, защото си има гадже

btv.bg | преди 6 години
heart
снимка: sxc.hu
Евгени ни написа имейл: „Срещнах я на един коктейл и много ми хареса. Въпреки че ми се стори, че и тя ме харесва, в крайна сметка тя не отговори на чувствата ми и се оправда, че има гадже – македонец. Смятам да й отмъстя, като следващия път, когато я видя, й кажа публично всички груби неща, които си мисля за нея. Да се сдържа ли и имам ли шанс тя да откликне на чувствата ми?

Планът ти е истински израз на разочарованието ти. Затова те съветваме да погледнеш ситуацията отстрани. Проблемът не е в това какво тя ще си помисли за теб и дали ще се обиди. Проблемът е какво ще кажат хората. Буквално. Всички останали жени на това публично място ще видят, че се държиш като свиня. А жените, Евгени, са по-силни от БТА – тръгне ли слух за теб, няма измислена стратегия за противодействие.
Ако пък тя наистина те харесва, ще намерите начин да се отървете от македонеца. Може би просто иска да си по-настоятелен...

 

Ако имате въпроси, пишете ни на editorial@menbox.bg.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?