.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Под завивките: Тя иска само секс, а не връзка

btv.bg | преди 4 години
cheating
Thinkstock/Gulliver Photos
Георги ни попита по имейл: “Наскоро се запознах с едно момиче, с което симпатията ни е огромна. Тя прерасна в редовен и страхотен секс. Тя обаче не иска да чува и за връзка, отклонява всичките ми опити да правим някакви неща като гаджета. За сметка на това постоянно правим секс. Леко започвам да се изнервям, защото някак си на мен ми се иска да се ангажирам с нещо повече, а тя се прави на независима и ми обяснява, че това са глупости. Кавко да правя?”

Георги, честно казано, изпаднал си в ситуация, в която настроението ти е отлично, но сърцето ти е пред разпад. Това обикновено е състояние, в което ние, мъжете, имаме лукса да поставяме жените. Според нашия опит трябва да зарежеш тази авантюра. На практика ти си взел всичко най-важно от нея. Оттук нататък си обречен на приятелски огън и предателство от класически тип. Отдръпването ти от своя страна ще има позитивен ефект върху отношенията ви – жените много обичат мъже, които се дърпат. Друг позитивен сценарий е, ако сексът между вас се случва с висока регулярност. Тогава тя ще открие в теб мъжа на живота си. При всички други обстоятелства бъди по-скоро безкомпромисен и не се пускай в бездната на очакването. Да чакаш значи да страдаш. Стара шопска поговорка.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на editorial@menbox.bg

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?