.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Под завивките: любов или секс

btv.bg | преди 6 години
lovesex
Марко ни попита по имейл „Кое е по-важно – любовта или секса?“

Марко, кое е по-важно – пържолата или гарнитурата? Пътуването или нощувките? Тортата или кафето? Неправилно е да сравняваш емоционално състояние с физически контакт. В съвременния свят е възможен секс без любов, тъй като напредничавата рационалност на живота ни позволява да бъдем по-безскрупулни към себе си и другите. Ролята на порното като ролеви модел също не е за подценяване. В среден план сексът по план ще ти се отрази добре. В дългосрочен обаче ще акумулираш чувство за „гнездене“ - рано или късно не ти се яде вече само шоколад, искаш и някой да ти донесе чаша вода. Все пак – потърси любов. Намери топлината на друг човек, който да те изкушава заради безпределно сластния факт, че той ти харесва на ирационално ниво. Любовта върви със секс. Протяжен, красив, физически интензивен, любовен секс. Можеш да опиташ и секс без любов – или просто да си пуснеш поредния клип с порно онлайн и да се усамотиш с твоите две приятелки Люси и Деси.

 

Ако имате въпроси, пишете ни на editorial@menbox.bg.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?