Нощните клубове по българското Черноморие са предпочитани от много млади хора. Български граждани и чужденци от цял свят пристигат по родното море кои за почивка, кои за лятна авантюра, а някои просто за купон. Най-добре е от всичко по малко.

Но по какво се различават черноморските нощни клубове от тези в големите градове? Изобщо има ли разлика? С кои неща трябва да вминаваме. Всичко това ще научите тук.

Едно от най-популярните и шумни места по Черноморието ни- Слънчев бряг да вземем за пример. И по-точно нощният живот там. Наредени и залепени едно до друго, клубовете, ресторантите и дискотеките преливат от тълпи. Различни промоутъри с хубав английски зарибяват чужденците, за да изберат тяхното заведение.

Кои са най- разпространените хватки за привличането на клиените по родното черноморие:

Free entre или безплатен вход

Happy Hour или намеление на коктейлите на всеки час

Безплатна консумация на алкохол до 2 през ноща за дамите

Безплатни шотове за всички и още и още различни.

Слънчев бряг или Слънчака, както е модерно да се казва, вече е мястото за алкохолен туризъм и живот. Различните зарибявки от всякакъв тип по центъра са доказателство за това. Чужденците обичат да имат от всичко. Обичат да бъдат зарибявани, обичат да се задоволяват техните нужди.

Отдавна е ясно за всички че не само руснаците атакуват нашите курорти. Освен задължително присъстващите руснаци, най-много туристи има от Германия, Италия и Англия. Но ще видите и такива от Дубай, Нигерия, Африка, Турция и дори и Австралия