.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Първото нещо, което излезе от устата ми след неговия въпрос беше: Ще те убия!

| преди 2 години
изненада
Снимка: iStock

Tя обича планината, виното и... всъщност никого не е убивала. Нейната история е поредната, пристигнала в пощата ни за играта "Горещи приключения", която улови интереса ни, затова решихме да й дадем повече гласност, като я публикуваме. 

Най-яките предложения за брак, които се случиха в България8 романтични начина да я попиташ „Ще се омъжиш ли за мен?”

"Рибарица, 9-ти май 2015 г. 

Целият ден беше преминал в разходки из Тетевен, въжено предизвикателство и водопади. Кучето ни вече беше уморено, ние също и седнахме на вкусна, домашна вечеря в хотелчето ни.

Виното ни загря в странно студения ден. Качихме се в стаята и си говорихме с часове на терасата. По едно време аз реших да вляза вътре, тъй като бях замръзнала. Не ми се получи.

Обърнах се и се вцепених! Моят (вече годеник) беше коленичил с пръстен в ръце. Първото нещо, което излезе от устата ми след неговия въпрос беше: "Ще те убия!".

Много се смяхме. И така и до днес. :)"

Бъдете смели - разкажете ни вашето горещо приключение! Очакват ви награди!

игра

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?