.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Пълно сексуално задоволение с всяка зодия по време на слънчево затъмнение

LadyZone.bg | преди 3 години
секс, двойка
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Днешният ден е зареден с неизвестност, с промени! Не чакайте да разберете дали те ще са положителни или отрицателни, а се забавлявайте... с блестящ секс!

20 март 2015г. – Новолуние. Слънчево затъмнение. Нали не очаквате, че комбинацията от тези явления ще премине деликатно през зодиака? Съветваме представителите на всички зодии да не се нагърбват с много задачи, защото никак няма да им е лесно да се справят днес. Астролозите предупреждават, че за всички ни предстоят промени, а ние ви предлагаме, вместо боязливо да тръпнете в очакване да разберете дали промените ще бъдат за добро или за лошо и какво точно ще се случи (о, ужас!), по-добре се отдайте на нещо приятно в днешния „затъмнен” ден, а именно...

Секс, за да ви просветне!

И за да преодолеете неблагоприятните състояния на Слънцето и Луната върху добруването на представителите на всяка зодия, предлагаме ви идеи за сексуално „обслужване” на любимия, съобразени с неговата/нейната зодия, за да греете и двамата на финала.

Имайте предвид, че днес е голяма вероятността да почувствате жизнения си тонус драстично спаднал. Това обаче да не ви спира да се позабавлявате. Просто вкарайте въображение и старания, за да ви се получат нещата безпроблемно... от първия път!

Овен

Овните обичат импулсивни и страстни партньори, така че развихрете се! Не се притеснявайте да шепнете страстно всичките си сексуални желания в ухото на любимия Овен, палави закани, след които, естествено, трябва да следват и изпълненията им. Малко по-грубият секс също ще се понрави на вашия Овен – захапвания, пошляпване, дърпане за косите – всичко, което активира адреналина, без да изкара акъла на партньора ви, разбира се, е добър подход!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?