Греховно лято - история 4

 

- Болеше ли?
- Кое?
- Когато падна от Рая... защото приличаш на ангел.

Ех, че свалка клише! Не че не бях чувала и по-тъпи, но... Въпреки клишето, мъжът беше интересен! Висок, не красив, но хващаше окото. Нямаше мускули, а и банският му беше смешен – със сини акули! Неизживяно детство или какво?  

- Не се интересувам!

Винаги съм била на мнение, че между мъж и жена или се случва нещо веднага, или си губиш времето в чакане. Аз не исках да си губя времето! А този екземпляр не ми беше интересен...

- 3 коктейла и си моя! При това безалкохолни. Или си бъзла?

Кажи му на един Овен, че не може да направи нещо, че е слаб или нещо подобно, и му гледай сеира. Щом има предизвикателство, няма как да не го приема. Три коктейла, при това безалкохолни. Реших да му дам шанс... просто за да смачкам самочувствието му. Писнало ми е от такива наперени морски гларуси, които си мислят, че всяка жена е готова да им падне в краката. Вързах си пареото на кръста и тръгнахме към бара на плажа. Пъф на пуфа!

Първи коктейл!
Разказа ми два вица. Единия го знаех. Пич, сериозно ли мислиш, че ще ти мине номера с лафове на Слави Трифонов?

Втори коктейл!

Играе го „Аз съм различен от останалите”. Разказва набързо с какво се занимава сега и оставя повече време за това, за което мечтае. Красиви мечти! Не е някой чук, че да не може да върже 2 приказки. Това му го признавам.

Пауза за тоалетна. Оправям си косата на огледалото в тоалетната и се ядосвам, че не си сложих малко гланц на устните. Грижата за външния вид веднага показва какво е отношението на жената към мъжа. Не го осъзнавам точно в този момент, но явно съм искала да ме хареса.

Трети коктейл!

Добро чувство за хумор. Разсмива ме. Не със заучени фрази, а с реакции на момента. Третият коктейл, ах, третият коктейл!

Добре, безалкохолни са... признавам, че не напитките, а трите часа, които изкарахме заедно ме навиха да излезем и вечерта. Какво да доказвам?! За себе си знам, пич съм, и знам колко струвам. Знам, че този мъж е интересен, но не е моя. Знам и че нямам планове за тази нощ!

Пихме, говорихме, смяхме се, правихме секс! Няколко пъти! Господин за една нощ на морето – може да си го позволи всяка жена, която няма скрупули, но има самочувствие.

Мога и аз. Защото знам, че не съм зависима от чувствата си и че мога да ги управлявам.

Сексът беше невероятен. Галин се оказа добър и забавен. Децата ни са красиви и интелигентни. Да, така стана! Връзката ни продължи и след почивката. Тези 3 коктейла просто се оказаха съдбоносни.