За никого вече не е тайна, че актрисата Оливия Уайлд обича да говори за вагината си. В интервю 28-годишната брюнетка разказва за това как в предишния си брак се е чувствала зле, а сега прави секс като „кенийски маратонец”. 

"Чувствах, че вагината ми умира. Изгасва, изключва се”, разказва Оливия, спомняйки си за брака си с италианеца Тао Располи. „Може да излъжеш роднините си по време на коледната вечеря, че всичко в брака ти е прекрасно, но не можеш да излъжеш вагината си”. 

Когато бракът на Уайлд  приключи, тя имаше нужда да навакса в еротичен смисъл не само с мъже, но и с  „лека версия на лесбийски отношения, с целувки и ласки”. Когато се среща с 37-годишния американски комик Джейсън Судекис, тя се влюбва лудо. 

"Правехме секс като кенийски маратонци”, хвали се тя. Сега актрисата е щастлива и единственото й притеснение е дали тази страстна моногамна връзка ще продължи дълго. Оливия съветва жените, които се чудят как да постъпят, да служат вагините си. 

"Когато вагината ти умира, значи е време да си тръгнеш от тази връзка. Няма причина да жертваш женската си природа, заради някаква вина или чувство за отговорност. Не само на мъжете е позволено да мислят за половите си органи. И ние трябва да мислим за нашите котенца”, подчертава Оливия.

Припомняме, че актрисата се омъжи на 18 години и прекара 8 години заедно с италианеца Располи. Те се разделиха официално през октомври 2011 г. Оттогава на актрисата се приписват множество любовни романи с различни известни имена – Брадли Купър, Джъстин Тимбърлейк, и др.  И как иначе с тази секси визия?!