.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Някой да извади лед от хладилника - не 1, а 10 горещи секси мъже

LadyZone.bg | преди 3 години
йога
Снимка: facebook.com/DylanWernerYoga
Те са стегнати, чаровни и умеят да правят с телата си невиждани неща.

Мъжете все повече се грижат не само за външния си вид, но и за здравето си, при това посредством алтернативни спортове и занимания. Само в последната година в САЩ около 10 млн. са практикували йога. Много от напредналите в тези занимания споделят свои снимки във Instagram, като по този начин успяват да мотивират много от своите последователи да направят същото. 

Йога инструкторите, които ви представяме днес, са не само професионалисти в това, което правят, но от телата им буквално лъха на секс. А какво по-възбуждащо и горещо от силен и здрав мъж с изключително пластично тяло. И вие ли се зачудихте какъв ли секс правят? Ние си задаваме същия въпрос и малко дори се размечтаваме.

1. Адам Хъслър
Отраснал в Англия, Адам тръгва по своя път на север, като заменя доходоносната правна кариера със съдбата на инструктор по йога. Работи с тийнейджъри в неравностойно положение от различни места.  Има черен колан по шотокан карате. 

2. Йона Кест
Йона е се занимава с йога по наследство. И баща му и майка му са се занимавали с това не само като лично призвание, но и като бизнес. На 3 години вече е усвоил някои от практиките, заради честите посещения в залата, заедно с баща си. Като по-млад се занимава с  баскетбол, лека атлетика и бокс, но скоро разбира, че без гъвкавост нищо няма да му се получи дори в тези спортове. Концентрира се върху усвояването на ащанга йога. Храни се само с растителна храна.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?