“Ако наистина ме обичаш, винаги ще ме подкрепяш в трудните моменти”

Ако една жена е обичана от един мъж, няма да се държи като самовлюбена кучка, около която се върти светът. Разбира се, може и да има сериозна причина някоя жена да иска подкрепа, но ако това се случва постоянно..В много случаи става дума за постоянен филм със сходен сюжет, продуциран от различна жена.

“ Това кара ли ме да изглеждам дебела?”

Ако тя не знаеше отговора на този въпрос, щеше все още да е пред огледалото, за да се възхищава на себе си. Нека стане ясно това - Ким Кардашиан е дебела и с това разговора би трябвало да приключи. За нас жените рядко изглеждат дебели, колкото те твърдят. Иначе нямаше да сме с тях.

“Всичко е наред”

Тук червената лампичка примигва. Това по-скоро звучи като “Нещо не е наред, обаче трябва сам да се сетиш”. Защото нищо не може да става по лесния начин.

“Ако си заслужавам, ще положиш повече усилия за мен”

Ако полагаме усилия повече, това може да означава, че тя си струва повече, отколкото си мислим, което не е възможно. Ако се налага повече да угаждаме, най-вероятно сме с жена, която няма нужда от мъж, а от баща.

“ Не знам, какво искаш да правим?”

Ако наистина решите какво да правите, ще излезе, че се налагате. Ако не го решите, ще излезе, че сте нерешителни. Ако отговорите на този въпрос откровено, ще излезе, че "всички мъже сте такива". Така че, няма правилен отговор.

“Не останаха добри мъже на света”

Защо? Всички добри мъже се събраха на конференция и решиха да се изнесат на друга планета? Всяко момиче, което каже това или отчаяно се нуждае от внимание, или изобщо не заслужава добър мъж. Това е твърде драматично изказване, което търси съчувствие. Да не говорим, че всеки мъж може да каже същото за жените и пак няма да е вярно.

“Не”

Което често означава “да”, “може би”, “не знам” и пр.