.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Отношенията помежду ни се бяха обтегнали, но една вечер се случи чудото

| преди 2 години
романтика
Снимка: iStock

Играта с награди "Горещи приключения" е в апогея си. Всеки ден получаваме от вас много истории, пропити с чувства, спомени и интересни случки. Радваме се, че успяваме да ви накараме да си спомните хубавото в живота си. 

Това се случи и с Нуртен, която се върна назад в спомените си, за да ни разкаже как обтегнатите отношения с нейната половинка се превръщат в горещо изживяване, с помощта на свещи, песен и розови листенца. Някои биха си казали - тривиално. Но когато за теб го прави мъж, който по принцип никога не подготвя изненади и не казва мили думи, няма как да не се трогнеш.


"Моят приятел е може би най-сериозният човек на света. Никога не си е показвал емоциите пред някого, дори и пред мен. Покрай нас е пълно с двойки, но той никога не се е трогвал, не е вземал инициативата за някоя мила дума, за някое цвете.

Дойде един момент в нашата връзка и нещата вече бяха обтегнати, понеже може би аз съм най-загубената романтичка, която съществува някъде по света. Малко или много на мен започна всичко да ми тежи, понеже аз не получавах това, за което си мечтаех.

Една вечер се случи "чудото". Отивам у тях, както обикновено, но явно тази вечер нямаше да бъде обикновена. Влезнах и какво да видя - свещи навсякъде, любимата ми песен вървеше. Беше се постарал - плодове, ядки, вино и най-хубавото нещо, което някой е правил за мен - с цветчета от рози беше написал името ми НУРТЕН.

Страхотно преживяване, пожелавам го на всеки един човек!"

романтика
Снимка: iStock

Очакваме и вашата история за играта ни "Горещи приключения".

игра

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?