.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Нека целуването започне сега. Част 2

| преди 8 години
Нека целуването започне сега. Част 2
Известно е, че ушите са една от най-ерогенните зони, както за мъжете, така и за жените. Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Колко видове целувки има?

Упражнявахте ли се с първата част на магията на целувката, защото вече сме ви подготвили втора доза нежности? Ето ги и тях:

Хапеща целувка – Тази целувка може да породи доста еротични усещания. Когато целувате партньора си, нежно захапете устните му. Трябва да внимавате да не го захапете прекалено силно.
Целувка-белег – Номерът тук е не да пуснете кръв, а нежно да оставите следа, която след това ще ви напомня, че заниманията под чаршафите не са били само сън.
Топла и студена целувка – Сложете парче лед в устата си. Целунете любимия, след което отпийте от някаква топла напитка, например чай. Редувайте топло и студено. Изживяването е неповторимо, защото усещанията се сменят постоянно.
Ближеща целувка – Точно преди да запечатате момента с целувка, изненадайте партньора с нещо, което той не очаква – оближете горната или долната му устна.
Целувка по врата – Нежно захапете врата на любимия. Завършете с целувка по устните.
Целувка по рамото – Бавно се приближете неочаквано отзад. Целунете върха на рамото.
Закачлива целувка – Започнете с краткотрайна целувка по устните, след което хванете двете ръце на партньора, вдигнете ги и целунете и тях. Целунете отново устните леко, докато той не поиска по-страстна целувка.
Целувка-бръмбар – Нежно поставете устните си на врата на обекта на вашата любов. Започнете да бръмчите и да се опитвате да издишате през устните. Получава се целувка-бръмбар.
Целувката на тигъра - Изненадайте го, като се промъкнете зад него и го хванете неочаквано, захапвайки го за врата. Не забравяйте да ръмжите, точно като тигър.
Целувка-вакуум – Не трябва да има въздух между двата чифта устни.
Целувка за събуждане – Докато вашият любим още не се е събудил, започнете с нежности по цялото му тяло, докато стигнете до устните. Тогава той със сигурност вече ще е буден.


Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?