Целувката е най-големият и най-често практикуваният израз на любовта между хората. Замисляли ли сте се обаче колко различни видове целувки има? Хм, и ние не се бяхме замисляли, затова решихме да ги преброим с ваша помощ. Ако има техника от долу изброените, която не сте практикували с любимия, значи е време да разнообразите. И да се разберем предварително: ние пишем, а вие се целувате!

Пеперудена целувка – Приближете лицата си на по-малко от един дъх разстояние и започнете да пърхате с миглите си точно като пеперуда. Техниката ще „погъделична” приятно партньора ви.

Целувка „Мекото на ухото – Много нежно прокарайте върха на езика си по меката част на ухото на любимия. Съчетайте с чувствени звуци и въздишки.

Ескимоска целувка – Потъркване на върховете на носовете един в друг.

Целувка по очите – Хванете нежно главата на партньора си с двете ръце и я наведете към вашето лице. Той трябва да е със затворени очи и точно когато не очаква къде точно ще се случи целувката – вие го дарявате с нежност по очите.

Целуване на пръстите – Докато двамката си лежите заедно, просто посмучете нежно пръстите на ръцете му. Това може да се окаже доста съблазнително и доставящо удоволствие.

Целуване на краката – Това е много еротичен и романтичен жест. Може малко да гъделичка, но е релаксиращо и приятно.

Ледена целувка – Сложете малко парче лед в устата си. Целунете любимия, като избутате парчето лед в неговата уста.

Плодова целувка – Вземете малко парче плод (за предпочитане по-сочен) и целувайки партньора си го сдъвкайте на две, а сока оставете да се „разлее” и по двата чифта устни.

Целуване на ръката – Внимателно вдигнете ръката му до нивото на лицето си и започнете нежно да приплъзвате устните си отдолу нагоре по ръката му.

Целувка-писмо – Изпратете на приятеля си целувка от червило в любовно писмо.

В търсене на пещерата – Не, не е това, за което се сещате. Използвайте устните и езика си, за да целувате…пъпа му. Сменяйте посоката и скоростта. Действа абсолютно релаксиращо и възбуждащо.

Целувката на заложника – Намерете нещо подходящо, с което да скриете устата си. Когато той се приближи към вас започнете да издавате звуци все едно искате да му кажете нещо. Когато той отстрани предмета от устните, тогава е момента, в който трябва да му кажете: „Цял ден пазех устните си само за теб!”. И тогава идва ред на страстната целувка.

Алкохолна целувка – Отпийте глътка от любимата напитка на партньора ви. Когато се целунете разделете количеството течност между вас и него.

Както казахме в началото, видовете целувки са неизброими, затова ще има продължение. А ако вие имате свой начин да изразите любовта си към партньора, ще се радваме да ни го споделите.