.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Не си отивай, ангел мой, все тъй бъди до мен - несменна сянка от крило по моето чело

| преди 2 години
ангел
Снимка: iStock
История, изпратена от читателка, за играта ни "Горещи приключения"

Моята история е от един много студен 14-ти февруари, преди повече от 10 години. Зъзнех на спирката в очакване на малкия бус, който трябваше да ме отведе на работа, в училището на близкото село.

Пред мен спря кола на много близък семеен приятел, който ми подаде букет рози, кутия шоколадови бонбони във формата на сърце и един плик с картичка. Изненадата беше подготвена от моя съпруг, който пътуваше в чужбина и нямаше да се прибере в близките месеци.

Хилядите километри разстояние не му попречиха да направи своето "Море от любов", а картичката с надпис "Не си отивай, ангел мой, все тъй бъди до мен - несменна сянка от крило по моето чело. Ти, бял верен ангел мой, бъди благословен, за тъй,което предстои и вече е било." е най-трогателният подарък досега.

Написаното с химикал вече избледнява, но споменът за прекрасните емоции ме топли и днес!

Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?