Има правило, което гласи да не караш сноуброд с половинката си. Но от друга страна това е тъпо. Така че, по-добре карайте заедно, но какво, ако тя не кара? Ще трябва да я научите и да имате тези неща в предвид:

Научете я

Няма как оттам се започва. Тя трябва да знае, че ще е трудно, болезнено и студено, но всичко това си заслужава и просто няма начин да не се научи. Защото спортът е жесток, а иве сте добър учител.

Всички бордисти могат да благодарят на Ник Уудман

Не бързайте

Веднъж, когато тя вече може да се крепи на дъската, вече е време да й покажете истински сноуборд. Но не става толкова бързо - освен ако не излизате с родени таланти, пак ще трябва да покарате заедно и да я чакате или да й показвате разни неща.

Не бързайте, ще й трябва време да се почувства сигурна на борда.

Ако не става за бордистка, качете някоя мажоретка

Кажете на приятелите си да се разкарат

Най-забавното нещо еда караш сонуборд с приятелите си, но когато трябва да научите гаджето да кара, те само ще ви пречат. Вие едва ли ще имате нещо против да са наоколо, но техните лудории и закачки около вас могат да разконцентрират или изнервят вашето момиче.

Оставете я тя да решава

Важно е да знаете, че различните хора харесват различни стилове, а и ще трябва да се съобразите с възможностите и темпото й, поне в началото. Така ще предпазите нея и останалите на пистата от опасността на начинаещия сноубродист.

По-добре бордистка, отколкото мацка-трепач

Тя не обича сноуборда, все още

Много хора може направо да се влюбят в сноубординга от първото спускане, но повече ще намерят все нещо, което няма да им харесва. Всички тези неща ще отминат, но трябва време. Трябва да проявите разбиране, защото физическото натоварване и научаването на нов спорт не е лесна работа.