.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-популярните лъжи на кръшкачите

Евгений Милов | преди 45 седмици
тенис
Снимка: iStock
Половината мъже и жени използват едно и също "секс алиби"

Понякога кръшкачите достигат нечувани висоти на лъжите, за да скрият изневерите си. Затова имайте едно на ум, ако партньорът ви е започнал да спортуват по-често от обичайното, особено ако са спортове с топка - това е най-популярното извинение за мъжки афери.

Резултатите са от проучване на сайта за извънбрачни връзки "Gleeden" сред потребители във Великобритания. Фактите са си факти, а те звучат така:

- Почти половината от мъжете (49%) и жените (46%) заявяват, че "спортуват", за да прикрият изневерите пред половинките си.

- Някои (10%) дори получават членство в спортен клуб, за да засилят алибито си.

тенис
Снимка: iStock

- Мъжете използват най-често като оправдание за извънбрачните си връзки тениса (31%), голфа (22%) и футбола (16%) - или казано с други думи,

- Жените използват най-често за "секс алиби" йогата (23%), пилатес упражненията (16%) и тичането (14%).

Сега вече знаете най-популярните схеми, които кръшкачите използват като оправдание, освен класическите извинения като "имам много работа" при мъжете и "женските излизания" при дамите.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?