.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-честата еротична фантазия, когато мастурбираме

Евгений Милов | преди 13 седмици
мастурбация
Снимка: iStock
Повтаря се при 60% от всички хора

Въпреки, че дори при мастурбацията всеки си има собствен вкус, оказва се, че съществува едно нещо, което занимава еротичните фантазии на повечето хора. 

Резултатите от изследване сред 4500 души на "Lovehoney" сочат, че и при двата пола това най-често са… техните настоящи сексуални партньори – за 69% от мъжете и 60% от жените.

Следващата най-често срещаната секс фантазия включва включва бившата любовна половинка, дори когато хората са започнали нова интимна връзка.

Проучването показва, че 58% от мъжете обичат да си припомнят бившите в своите еротични блянове, докато бившият партньор изпълва мечтите на 48% от дамите.

мастурбация
Снимка: iStock

"Това не означава, че не обичат настоящия си партньор – просто сексуалните фантазии позволяват на моногамните двойки да изпитват удоволствието от "нов" секс без болката от разбито сърце след приключване на взаимоотношенията. Богатите еротични фантазии могат бъдат отговор за щастието на всички във връзката", пояснява секс експертът Трейси Кокс за "Refinery29".

Сигурно се чудите какви са следващите най-популярни еротични фантазии? Не губим време – интернет порно, секс роли и само-мазо изпълнения, като при последните изненадващо по-голям интерес демонстрират жените (34%), отколкото мъжете (30%).

Според проучването, 59% от мъжете и 51% от жените мастурбират редовно, дори когато са обвързани. Но това е ОК, защото "мастурбирането има редица ползи за здравето - облекчава на стреса, намалява болката и дори облекчава менструалните спазми по време на месечния цикъл", коментира Ричард Лонгхърст, собственик на компанията за секс играчки зад изследването.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?