.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-опашатите мъжки лъжи

Г-ца Мъжемелачка | преди 6 години
365566.jpg
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
5 неща, които той казва, а носът му расте ли, расте

1. Ще ти се обадя.
Обаче не го прави. Колкото и да проверяваш дали телефонът не е повреден, всъщност проблемът не е в апарата. „Ще ти се обадя” е един от най-меките варианти за раздяла.2. Ти не си като другите жени.
Нали не си мислиш, че ти си единствената, на която той е казвал това?! Прекалено хубаво е, и като всяко прекалено хубаво нещо рядко е истина. 
3. Разбира се, че ще си останем приятели.
Честно казано, това е реплика, която по-често казват жените, но също толкова по-често те наистина запазват приятелството си с мъжа. Докато обратното не важи със същата сила. Каква е причината? Жените много повече държат и могат да съхранят приятелски отношения с бившия любим, отколкото мъжа с бившата си. Жената гледа на приятелството си с мъжа като на ценност, докато мъжът може да го интерпретира дори като проява на слабост.

4. Няма да кажа на никого.
Само че светът се оказва достатъчно малък и това, което той е споделил с най-добрия си приятел, което пък той е казал на братовчед си, а той на гаджето си, внезапно стига до теб. Чудничко, нали?! Изведнъж се оказва, че тайната, която трябваше да знаете само вие двамата, е обиколила ушите на доста роднини и познати.

5. Просто имах много работа напоследък.
Това извинение е по-плоско дори от медицинска бележка, донесена от момче в училище, в която като причина за отсъствието е записан предменструален синдром. И въпреки това мъжете продължават да я използват, а жените продължават да се надяват. В повечето случаи жената просто не го е впечатлила достатъчно. В по-малкото случаи наистина има много работа напоследък.Споделете какви лъжи са чували вашите уши.

Ключови думи:Мъже, Лъжи
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?