Трябва да си призная нещо. Влюбена съм в Louis. Мъжете никога няма да ме разберат, но само когато съм с Louis, се чувствам уверена, секси, силна и красива. За тези, които никога не са се запознавали отблизо с него, нека ви разкажа защо той е над всички останали. Gucci, Chanel и Fendi може и да ги има в моя гардероб, но на среща с мъж винаги разчитам на Louis.

Louis е стилен, красив и всяка жена го иска. Той е комбинация от Тузара в „Сексът и градът” и Джордж Клуни от „Бандата на Оушън”  - като че ли тези мъже никога не остаряват. Но за мен Louis  е и по-добър. Нетипично, като за Тузара и Господин Клуни,  Louis никога няма да ми изневери и още по-нетипично за мен - той ме кара да крещя “Искам те”, без да ме интересува кой ще ме чуе.

Все още си спомням деня, когато преди пет години се влюбих. В един прекрасен ден се разхождах по Пето авеню и тогава го видях - той седеше пред мен и ме наблюдаваше от десететажното си имение. Сърцето ми почти спря, когато видях неговия стил. Трябваше да се приближа. Влязох в магазина и докоснах една от чантите му,  миризмата на кожа мина през мен. Нямаше съмнение - за мен Louis беше кралят. Исках веднага да сложа ръцете си върху тази чанта, да усетя кожата й... Но не успях - беше твърде скъпа и недостъпна за мен.


‘‘Искам я” беше единственото, което ми идваше наум.
Всяка жена мечтае да има Louis Vuitton независимо дали е на 18 или на 70 години. Louis не е като  Chanel, който е предпочитан от по-зрели жени или Fendi, който е носен предимно в Европа. Louis е международна марка, която е лукс за всеки. Той превъзхожда по стил, възраст, красота.
Мога да нося Louis с всичко и съм сигурна, че той няма да ме подведе. Може само да ме накара да се чувствам като VIP, дори и когато съм облечена с тениска и дънки или пък съм в секси черна рокля. Louis е за цял живот. Когато съм с него, се чувствам като топ модел от неговите реклами. Често ми се случва жени да ме спират по улицата и да ме питат ”Колко си платила за Louis Vuitton?”, а мъжете ме питат: ”Кой ти я купи?”.


Да, Louis може да накара всеки да ревнува
. Защо да не мога сама да си я купя? Защо жените трябва да ме питат колко съм похарчила, за да бъда с Louis? В крайна сметка моите пари са си  мои и моята любов си е моя.