.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-горещите места за секс на открито според жените

Евгений Милов | преди 49 седмици
секс на плажа
Снимка: iStock
Сега е най-подходящият момент от годината

Сексът на открито е един от най-популярните фетиши, въпреки че разюзданото поведение на обществени места дори може да бъде наказвано със затвор в определени страни по света.

Традиционно, паркът е предпочитаното място за разгорещяване на страстите вечер, но кое е номер едно в бляновете на жените?

Това е плажът, сочат резултатите от проучване на "Superdrug Online Doctor" сред 1000 американци и 1000 европейци за идеалната възбуждаща обстановка.

секс на плажа
Снимка: iStock

Морският плаж е предпочитаното място за секс на открито сред участничките, като изпреварва в класацията парка, съблекалнята, хотел или бар. 

Мнозина се разгорещяват от идеята за секс на открито, но всъщност излиза, че действа по-възбуждащо на мъжете (57%), отколкото разгорещява жените (44%).

Според изследователите междуполовите стереотипи насърчават мъжете да се ангажират с по-рисково сексуално поведение от дамите.

Как звучи похоттаПлейлистата на The Outline разгорещява страсти през летния сезон
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?