Забелязвате някои странности в поведението на своя партньор, напоследък е разсеян, все по-рядко правите секс, но пък настроението му е сравнително приповдигнато и не усещате това да му създава дискомфорт. Замислете се - може ли причината да е друга жена? Не изпадайте в излишна паника и не бъдете мнителни. Просто използвайте женската си интуиция и бъдете една идея по-внимателни за някои знаци.


Внезапно възникнал интерес към спорта

Ако в живота на партньора ви се появи нова жена, неизменно ще усетите това по промяната в начина, по който той приема външния си вид. В желанието си да бъде харесан, мъжът започва да обръща повече внимание на мускулите и фигурата си. Внезапно възникнал интерес към спорта, карта за фитнес, чести тренировки, и всичко това при положение, че доскоро е се е подигравал на всички, който се потят на уредите. Май звучи съмнително!

Дълго време в тоалетната с телефона
Мъжете си осигуряват по-дълго време и свобода да чатят, да разглеждат страници в нета или пък да четат... в тоалетната. Все пак се предполага, че там никой няма да ги притесни. Ако ви прави впечатление, че започва все по-дълго да се застоява на интимното място и никога не пропуска да вземе телефона си и да провери дали е пуснат wi-fi, имайте едно наум.

Смяна на парфюма
Различните жени усещат и приемат миризмата на един мъж по различен начин. За жената, която обича съприга си, може парфюмът да е плътен, тежък, направен точно за него. Любовницата, за която отношенията са само секс, може изобщо да не хареса този аромат. Смяната на любимия парфюм може да е показателна за смяна и на обекта на чувствата.