.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Лицето издава кръшкачите

Евгений Милов | преди 46 седмици
мъж
Снимка: iStock
Тези черти разкриват склонност към изневяра

Съществува ясна връзка между пропорцията на лицето и сексуалното поведение, а лицето казва всичко, когато става дума за изневяра.

Запомнете - най-голяма вероятността да изневеряват на партньорите си имат хората с широкото и квадратно лице.

Резултатите от изследване на психолога Стивън Арнъки от "Nipissing University" в Онтарио сочат, че хората с подобни отличителни черти са много по-настъпателни в действията си, поведението име сексуално обусловено, склонни към случаен секс и изневяра.

Проучването е проведено сред 145 обвързани студенти с постоянни интимни отношения, които били интервюирани за особеностите на поведението им при общуването с други хора и половия си живот. 

"Резултатите все пак означават само, че съществува тенденция хората с по-широки лица да имат по-голямо сексуално желание, а не че всеки човек с относително широко лице е секс маниак", коментират учените зад изследването, което вероятно е свързано с по-високото ниво на тестостерон по време на съзряването.

Пълните резултати от научното изследване са публикувани в списание "Archives of Sexual Behaviour".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?