.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Колко често жените искат да правят секс

Евгений Милов | преди 2 години
секс
Снимка: iStock
Получавате ли толкова, колкото желаете?

Има нещо, по което мъжете и жените си приличат много, когато става дума за секс - и колкото невероятно да звучи, това е честотата.

Въпреки че мъжете се смятани за по-големи мераклии в това отношение, излиза че дамите искат същото количество секс - "няколко пъти седмично".

Ако се чудите дали получавате достатъчно секс - това е отговорът на близо половината (48,3%) от участничките в проучването на Superdrug Online Doctor сред 1500 европейци и американци за идеалното количество секс. При силни пол нещата са идентични - 42,3%.

Според резултатите от изследването, 16,8% от жените са още по-ненаситни за секс, като имат желание "всеки ден" - но не колкото мъжете, където това заявяват 28,4%.

Нещата ескалират още повече при 7% от дамите, заявили че искат интимни ласки "повече от веднъж дневно", където мъжете отново са напред - 17,7%.

Запитани кое е по-важно - любовта или секса - участниците в проучването показали сходни предпочитания към любовното чувство (95,4% от жените и 89,3% от мъжете) пред сексуалния акт (4,6% от жените и 16,1% от мъжете). 

Superdrug Online Doctor
Снимка: Superdrug Online Doctor
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?