Комуникацията с жените не е лесна, защото най-често те казват нещо, мислят друго, но накрая се случва нещо трето.

През цялото време трябва да внимавате да не нараните скъпоценното й самочувствие, което тя години наред е излъсквала с егото на други мъже. Отсега да знаете - тя не иска да чуе определени неща, а ние ви казваме веднага кои са те.   

“С колко мъже си спала?”

Хайде малко по-сериозно! На кой му пука за това ? Ако бройките й се окажат твърде много може да се почувствате като в челюстите на сексуална акула. Може и да се филмирате, че не само вие сте в тези челюсти. Ако са твърде малко, ще решите, че нещо не й е наред на тази жена. Така че, по-добре правете секс и не си отваряйте голямата уста.  

“Искаш ли да отидем в нас?”

Звучи логично, нали? На среща сте и е ясно защо сте на среща. Не ви пука толкова за работата, която работите, нито за висшето ви образование, нито за кучетата ви. Ясно е накъде отиват нещата. Тогава за къде да бързате?

Жените по принцип не обичат припряността, защото си мислят, че е знак за несигурност. В момента, в който тя разбере, че сте припрян за каквото и да било, свързано с нея, тя ще започне да ви върти на шиш.

В този смисъл, моментът, в който ще отидете у вас, за да правите това, за което сте се събрали, ще дойде сам и не е нужно да го дискутирате. Ако се харесвате, ще отидете някъде другаде и без това. Може би, у вас. Или у тях.

“Трябва да те запозная с нашите”

Уооу! Това е доста сериозно, знаеш ли? Може да си влюбен до уши, но това не значи, че трябва да бързаш. Това е доста сериозна крачка и е супер обвързващо.

За да искате да я запознаете със семейството ви, значи намеренията ви са доста сериозни. Което не е лошо, но винаги е стресиращо. Защо просто не я попитате дали не иска да дойде с вас на вечеря с родителите ви. Така й оставяте шанс да откаже, ако така иска.

“Изглеждаш ужасно в тези дрехи”

Виждаш ли червената точка над главата й, изговаряйки тези думи? Тя значи, че те чакат трудни дни. Защото жените не влагат толкова усилие в нищо друго, колкото в това да изглеждат добре.

Освен това, всеки знае, че така ще я засегнете. Тоест, казвайки това или сте пълен гьон, или изобщо не ви пука за това момиче. Ако не ви харесва как се е облякла, трябва да отбележите, че дрехите не са наред, а не тя. Иначе тя ще ви облече...в проблеми.

“Надебеляла ли си”

Ако тя е надебеляла, ще го знае дълго преди вие въобще да сте го забелязали. Но последното нещо, което й трябва е гаджето й да го отбележи.

Но пък можете да й помогнете като й предложите да тренирате заедно.

Защото ВИЕ не сте във форма, а не тя. Разбира се. Всеки мъж, който  е бил с поне една жена в живота си, знае, че проблемът винаги е във вас. И по-добре не пробвайте да обясните, че това не е така.  

“Не харесвам приятелите ти”

Това се случва доста често. Доста вероятно и тя не харесва вашите. Обаче, ако искате да сте заедно, ще трябва да пренебрегнете тия неща.

В крайна сметка, това са хората, които, по една или друга причина, са важни за нея. За да останете важен за нея самият вие, ще трябва да приемете приятелския й кръг. Вместо да се закачате по темата, просто й предложете да се виждате повече с нови хора - кой знае, може пък да си смени обкръжението.