Искате сериозна връзка, но ви е омръзнало от изневери и лъжи? Зодията на партньора ви може да ви подскаже дали той е склонен на изневери или предпочита да бъде моногамен.

Овен
Влюбват се бързо и пламенно. Вземат решения със замах и често им се случва след време да съжаляват за тях. Обичат да анализират и да се самоанализират. Така вземат решения дали да продължат напред или да търсят нова връзка. Харесва им да правят изненади с цел освежаване и разпалване на страстта. Защото знаят, че ако тя изчезне от връзката им, до изневярата им остава много малко. Огнената им природа ги предразполага към изневери. Понякога го правят с цел експеримент – за да видят какъв е сексът с друг мъж, да докажат на себе си, че все още са харесвани и др.

Телец
Телците са най-верните зодиакални знаци. За тях моногамността е религия. За тях най-важно е в секса нещата да вървят. Ако там всичко е наред, те ще бъдат цял живот с този човек. Телецът трудно изневерява, той по-скоро прекратява връзката и веднага започва нова.

Близнаци
Близнаците обичат да са обвързани и харесват семейните отношения. Те често подлагат на изпитания чувствата на партньора си. За тях е особено важно да знаят, че имат цялото му сърце. Склонни са дори на по-крайни любовни игри, за да се убедят в чувствата на половинката си. Ако някой ви заплете в сложна любовна интрига, почти 100% той ще е зодия Близнаци. Заради това недоверие често ги изоставят. Те искат цялото внимание на партньора си и предлагат същото в замяна. Затова и представителите на тази зодия не са сред често изневеряващите.

Рак
Раците са недоворчиви и могат да се откажат от една връзка при първите възникнали проблеми. Ако у тях се появят и най-малки съмнения, че им изневерявате, те могат лесно да ви изоставят. Бъдете открити и откровени с Раците. Така със сигурност ще си спечелите тяхната вярност. Може да разчитате на коректни любовни отношения от страна на Рака. Той няма да предаде сърцето ви.

Лъв
Когато Лъвът се влюби, той е страстен и отдаден. Но бързо запален, той бързо гори. Страстта и отдадеността му не за дълго. Царската природа на Лъвовете трудно се обуздава. Това става причина любовните им връзки да не траят дълго. Те бързо започват афера с нов партньор, в търсене на нещо по-добро. Напълно възможно е в тази бързина да пропуснат партньора, който наистина е за тях.

Дева
Девата е моногамна зодия. Тя се раздава във всяко едно отношение. Най-голямото удоволствие на Девата е да достави удоволствие на партнььора си. Изневярата е последното нещо, за което ще си помисли Девата. Те стоят плътно до партньора си, като истински майки закрилници. Често обаче именно тази задушаваща загриженост може да е причина другият да изневери на девата.

Везни
Везните обичат тръпката от новите връзки. Удоволствието да завладяват е най-голямата им тръпка. Ако им доскучае, лесно ще погледнат встрани. За забежката си винаги ще намерят оправдание и ще търсят вината първо в другия. Връзката с Везни е интересна, завладяваща, но може да има бърз и неочакван край.

Скорпион
Скорпионите търсят връзка, в която да се чувстват уютно, защитени, но да не изпускат онази тънка нишка, която винаги ще ги държи на нокти, или в техния случай на жило. За тях е нормално да имат няколко паралелни връзки. Така са сигурни, че получават всичко, което искат. Нищо че го получават от различни партньори.

Стрелец
Стрелците обичат да флиртуват. Това създава грешна представа у много хора, че те не могат да изградят сериозна връзка. Открият ли обаче своя истински партньор, те могат да останат с него цял живот и всички да се чувстват щастливи. Стрелците дават всичко от себе си, но само за точния човек. Само на него те никога няма да изневерят.

Козирог
Козирозите се чувстват добре, когато са в моногамна връзка. Те са сериозни, отговорни и отдадени в любовта си. Тяхната връзка може да не е от най-страстните, но те и не държат на това. Чувстват се добре, когато всичко върви по предварително установен план. Всичко извънредно ги притеснява и напряга. Затова и представителите на тази зодия рядко изневеряват. Да лъжат и да кроят планове как да се срещнат с любовника си е нещо, което те категорично не умеят.

Водолей
Представителите на тази зодия харесват сериозните, задълбочени отношения. За тях е важно всичко да е перфектно. Ще бъдат с един човек изцяло и завинаги, ако успеят да се свържат с него на всички нива. Тази дълбока връзка категорично изключва изневярата.

Риби
Рибите са зодия на крайностите. Семейният тип Риби откриват своя единствен човек и прекарват целия си живот с него, независимо от проблемите. Те никога няма да се оплачат и по рибешки няма да издадат и звук. Темпераментните Риби обаче ще изневерят на половинката си дори след една вечер, в която сексът не е бил хубав за тях.