Всяка половинка има своята позиция в семейството и свои отговорности. В леглото обаче правилата са съвсем други. Тук не става въпрос кой води и кой следва, нито кой решава позата и мястото. Въпросът е, когато дрехите и задръжките бъдат захвърлени, кой е шефът в леглото.

Човек, заставайки напълно гол, трябва да осъзнава своята сексуална мощ, умения и възможности, за да се потопи, в прилив от страст, в прегръдката на половинката си. За да постигнете най-напред лична власт, трябва да се чувствате добре в своята кожа, да осъзнавате своята привлекателност и сексапил. Бъдете уверени във въздействието си и се стремете с една милувка да разпалите тялото на вашия партньор.

Снимки: Thinkstockphotos/Guliver Photos

Това дали сте шеф или командир зависи изцяло от вас. Ето няколко размисли и въпроси по темата как да станете водещият в леглото, които могат да ви послужат за ориентир в бъдещия ви опит.

1.Какво знаете за тялото си? Можете ли да разпознаете чувство на романтика и чувственост в собствената си душа? Само физическото удоволствие ли ви мотивира да правите секс или доставянето на наслада на половинката и желанието да го накарате да се почувства специален и обичан?

Колко добра съблазнителка си? ТЕСТ>>

 2.Какво знаете за тялото на вашата половинка? Тялото има повече от една част, която участва в чувствената възбуда. Обърнете внимание какво кара половинката ви да се развълнува, кое я оставя без дъх и подлудява.

3.Какво обича да носите в леглото? Къде предпочита да го докосвате? Въпроси, които не се срамувайте да зададете. Мъжете обичат вниманието и това да се почувстват обгрижвани и приласкани. Ако му се отдадете изцяло – и телесно и духовно, половинката ви веднага ще осъзнае разликата.

4.Бъдете уверени в красотата си и го показвайте. Това, само ще увеличите възбудата му.

 

5.Не забравяйте, че не само гърдите и половите органи са участници в любовната игра. Лицето, ръцете, опитът да дишате заедно, насладата от уханието на другия са важни елементи от страстния, всепоглъщащ секс. Намалете темпото и се насладете на телата си.

Той ли е твоята сродна душа? ТЕСТ >>

 6.Потърсете начини, с които доверието между вас да се увеличи. Бъдете наясно с ограниченията и чертите от характерите ви. Друга важна стъпка е да се вгледате във вас и да бъдете напълно искрени със себе си за нуждите и желанията си.

7.Горещият секс идва много преди да се озовете между измачканите чаршафи. Романтиката, малките докосвания,споделените мисли, засвидетелстването на любовта ви извън леглото са моменти, които допълнително разпалват страстта и желанието.

Това са само няколко момента, върху които всеки човек трябва да поработи, за да бъде сексуалното изживяване с любимия човек много по-разтърсващо и незабравимо. Да бъдеш шеф в леглото означава да познаваш своето тяло, да отдаваш сърцето и душата си и да знаеш как да доведеш половинката си до съвсем друго равнище на сексуална наслада.

Секстингът – новата мода за съблазняване >>