.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кой е най-добрият час за секс според възрастта

LadyZone.bg | преди 3 години
2110980580.jpg
Снимка: Thinkstock
Няма време за губене, удари часът за любовни игри

Сутрин, обед вечер... с възрастта покриваме всички времеви диапазони, отдавайки се на любовни игри.

#На 20 годишна възраст идеалният момент за секс е в 15:00 ч. 

В разцвета на силите си всеки "двадесет и..." годишен човек е с високо либидо. Тогава няма правила, но според сексолозите пикът е около три след обяд. 

#Когато навършим 30 - времето за секс е в 08:30 ч. сутринта

На тази възраст сме навлязли динамично в активния живот. Кариера, семейство, деца... бебета, които се будят на всеки три часа и др. Всеки ден е обвързан със строга организация, която изисква дисциплина. За да се справяме с всекидневните ангажименти, какво по-хубаво от това да започваме дните си малко удоволствие. 

След 40 нещата се променят. #Идеалният момент за секс се премества в късните часове на денонощието - към 22:30 ч. 

Тогава животът ни е сравнително улегнал. Децата са все така около нас, но атмосферата е по-спокойна. Вечер, след работа, се прибираме вкъщи, наслаждаваме се на приятна вечеря със своето семейство, а преди сън отделяме време за любовни игри. 

4 начина да (по)кажем на партньора си, какво очакваме в леглото Не е тайна, че повечето жени не признават своите сексуални желания пред половинките им. Време е да оставим задръжките настрана и да се наслаждаваме на любовта

#На 60+ продължаваме да правим секс. Колкото и да е учудващо за по-младите, възрастните също обичат любовните игри. Разликата е в часа - около 20:00 ч. На тази възраст времето върви по различен начин. Тогава имаме време за всичко и за всички, предимно за себе си. Затова след ранна вечеря, се отдаваме на спорт. 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?