Добре, тя е красива, умна и забавна и принципно бихте си направили всичко, за да се представите по най-добрия начин пред нея, да я свалите и да й се радвате, колкото време ви е отредено. Но...тя вече си има приятел.

Като я свалите, трябва да знаете как да я задържите

В други региони на България и света този проблем се решава с добрия стар винкел, но ние сме цивилизовани хора и затова се опитваме да се подхлъзнем един-друг. Ето някои неща, които да имате в предвид в ситуацията, в която си имате съперник за сърцето й и той е в по-добра позиция от вас. Засега.  

Не подценявайте силата на сноуборда

така че...

Знаците

Понякога момичетата предават тайни знаци, когато комуникират с вас. Или поне си мислят, че го правят и после се сърдят, че не ги възприемате. Така или иначе, трябва да сте нащрек за всички неща, които тя иска да ви каже без думи, както и всички неща,които ви казва с думи,кактои всички неща,които ви казва без въобще да предполага, че ви казва. Запасете се с ценно познание и бъдете сигурни, че знаете доста неща, които й харесват. Може да се окаже необходимо да ги използвате в даден момент, така че не се остаявйте да бъдете изненадани.

Може ли приятелката да стане гадже

Очите

Забележете дали тя търси визуален контакт с вас и дали ви поглежда по-често. Все пак, трябва да знаете, че циркът винаги трябва да е пълен, така че съотношението във времето, в което вие я гледате, спрямо времето, в което тя ви поглежда ще е някъде към 134000:2. Bitch mode, какво да се прави.

има още няколко неща...

Гаджето й

Слушайте как тя говори за гаджето си и дали тонът на гласа й се променя. Ако гласът й е отегчен и тя набляга само на негативните страни на връзката им, значи може вече да не се чувства толкова ангажирана на колкото се прави. Ако вие знаете,че тя си има приятел, но въпреки това тя никога не го споменава, това може да е добър знак. Или може да е скритата карта, с която да ви разкара, ако стигнете по-далеч, отколкото й се иска. Все пак, всеки иска да си изчетка егото, нали?

А, когато не разбираш от любвни намеци...

Дистанцията

Забележете дали тя се опитва да бъде близо до вас. Ако търси близостта ви, може да имате успех. И не губете време преди да я убедите, че трябва да идете на някое забавно място ( където можете да сте още по-близо).

Само пълен напред, дори да не се получи!

Няма скрито-покрито

Не се опитвайте да се променяте, но и не оставяйте съмнение, че я харесвате. Това наистина може да коства нерви и усилие, но в крайна сметка това е, което искате тя да знае.

Menbox.bg отговаря на писмо по темата

Пълен напред!

Не се чувствайте кофти, ако нещата не се получат. Има много други момичета, въпреки че старата поговорка гласи, че най-готините вече са заети. все пак, не се отказвайте - и пияните вършат работа.

Ако нищо не става, пробвайте онлайн

Търпение

Бъдете търпеливи. Никога не знаете накъде ще се обърне вятъра на интереса й. Не се знае и дали това ще има значение за вас тогава.