Може да не е хубаво, но вероятно той има причини да ви игнорира. Какви може да са те? Не се панирайте, може да е нещо съвсем дребно, което е отстранимо. Но със сигурност по-добре е да разберете какъв е проблемът, преди да е станало твърде късно. Ето няколко възможни причини защо той ви игнорира.

Постоянно сте наоколо

Наистина, не е необходимо да сте постоянно заедно. Трябва да имате малко лично пространство, да има тръпка във връзката ви.

Кажи ми коя зодия е той, за да ти кажа дали си за него

Оставете си време за излизане с приятелите, но един без друг. Иначе ще си дотегнете, а след това следва пренебрегването.

Стресът, стресът

Понякога причините за игнорирането наистина не са във вас. Ако той е подложен на стрес, може да има нужда да остане за малко със себе си.

Петата годишнина от връзката – с неочаквана развръзка

Ако има нужда от това време, по-добре му го дайте, за да си събере мисълта.

Преса по терена

Ако на вас твърде много ви се искат разни неща, на които той не е склонен, това може да е причина.

Например, ако настоявате твърде много да живеете заедно или да се ожените. Ако той се чувства пресиран от вашите намерения, това е достатъчен повод да ви игнорира. Затова, давайте го по-спокойно - ще се случи, каквото има да се случва.

Отново и отново

Натякването е неприятна женска черта, която се отразява доста неприятно и върху връзките.

10 начина да разнообразите секса в дългогодишна връзка

Ако постоянно му натяквате за някакви аспекти от живота му, то е доста вероятно той да се затвори в себе си. Опитайте се просто да му напомняте нещата по-внимателно и НЕ постоянно.

Нещата се променят

Понякога в една връзка чувствата се променят. Но доста често се случва, че, по една или друга причина, той няма да скъса с вас, а просто ще се отдръпне.

Кое е по-важно от секса за щастлив брак?

Ако подозирате нещо такова, задължително трябва да говорите.

Само не скандали!

Мъжете ненавиждат скандалите и разправиите. Ако той забележи, че сте чувствителни по някоя тема или просто сте в лошо настроение, е доста вероятно да ви остави на мира за известно време. В крайна сметка, той го прави, защото не иска да се карате.

Как да правите умопомрачителен секс с всеки представител на зодиака

Тя, несигурността

Жените много добре знаят страховете си и какво представлява несигурността. Това, което забравят е, че мъжете имат същите проблеми. Ако човекът до вас е несигурен в някои отношение, по-добре го подкрепете, отколкото да насилвате нещата, защото иначе ще ви обърне гръб.

8 причини той да не е влюбен вече в теб

Ако има или е имал проблеми, последното, което му трябва, са още проблеми и то от вас.

Възрастова разлика

Някои жени осезаемо предпочитат по-млади мъже. По-младите мъже обаче понякога са капан за сериозната връзка, защото не са достатъчно опитни и е доста вероятно да не знаят как да се държат адекватно с една жена.

Когато мъжът от чужбина е любим

И игнорирането да е някаква детинщина или част от някакви пост-тийн схващания по въпроса.

Венчило

Много мъже харесват да имат връзка, но това не означава, че искат да се женят. Така че, ако той не иска сватба, а вие искате обвързване пред Бога, значи той вече си има причина да ви игнорира.

5 тантра практики за по-добър секс

Неочаквано засягане

Понякога мъжете приемат някои неща много лично. Ако подхванете разговор за работата, семейството му, дрехите, връзката ви, отнякъде може да изникне проблем. Ако той не е съгласен с това, което казвате, може би е приел мнението ви по темата за засягащо. И затова ви игнорира.