Мъжете винаги се чудят повече преди да се оженят. Ние нямаме блянове да се видим в черен костюм и да се вречем във вечна обич пред всички хора, които познаваме. При жените нещата не стоят по този начин Ако се чудите дали вашата половинка вече си мисли за брак, то тя със сигурност ще ви даде недвусмислени знаци за това и ще се опита да разбере вашето мнение

Ето няколко от тези знаци, които ще ви подскажат дали тя иска брак

Всичките й най-добри приятелки вече са женени и тя смята, че това е страхотно

Когато настъпи бурята от сватби около нея, това непременно ще й се отрази и може би ще я накара да си мисли, че изостава от приятелките си. Нормално е да се вълнува за тях, но ако прекалено често споменава колко е забавна подготовката за сватбата или това да си сгоден, значи нещата са ясни, защото вече си го е наумила.

Всички онези хипотетични сценарии

Телевизията и жените са неразривно свързани. Те често сравняват и извличат информация от шоута и сериали за това как трябва да протече живота им. Ако тя започне да развива планове за бъдещето или да разпитва за вашите такива, значи всичко е ясно.

Впечатлява се от реклами за сватбени агенции, рокли и пр.

Хората, които са в този бизнес много добре знаят кои струни да подръпнат в женската душевност. Но, ако тя изведнъж започне да се интересува прекалено много от този въпрос, значи си потърсете подходящ костюм.

Всички онези мили думи

Не е необходимо да ви каже директно каквото и да било. Достатъчно е тенденциозно да да ви говори кой е слънцето в живота й и как не може да живее без вас, за да знаете, че става дума за сериозен намек. Потърсете си и удобни официални обувки.