.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кога сексът е удоволствие и за двамата

Евгений Милов | преди 49 седмици
секс
Снимка: iStock
Едно нещо допада на мъжете и жените еднакво

Забравете за всички стереотипи между половете, за които сте се чували през живота си, защото има едно нещо, което допада на мъжете и жените еднакво, когато става дума за секс.

Романтиката. Добрата стара романтика се харесва еднакво както на жените, така и на мъжете по време на секс, сочи проучване на американски учени от University School of Public Health и Centre for Sexual Health Promotion в Индиана за предпочитанията в секса на над 2000 души.

По честите целувки, прегръдки, размяна на нежности, романтичните думи и атмосфера по време на сексуалният акт са най-въздействащи за двата пола, коментира ръководителката на изследването д-р Деби Хербеник.

секс
Снимка: iStock

Специалистите смятат, че данните ще помогнат на двойките да говорят по-открито помежду си за своите сексуални желания и интереси, за да могат заедно да намерят нови начини за романтика по между си, с което не само да подобрят своето сексуално удовлетворение, но и щастието в отношенията си.

Пълните резултати от научното изследване са публикувани в списание "PLOS One".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?