.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Катастрофирахме с група приятели след дискотека, беше много страшно

| преди 2 години
катастрофа
Снимка: iStock
Една любовна история, изпратена ни от читателка, която започва доста страшно

Любовта понякога е истинска катастрофа. И не говорим за чувства, а за реален сблъсък по пътищата на България, при който може дори да има жертви. Историята на Милена, изпратена ни за участие в играта "Горещи приключения", започва страшно - с кола, превъртяла се по таван и паднала в нивата, но завършва... Всъщност, прочетете сами. 

 

"Моята любовна приказка започна много стряскащо. Запознах се със съпруга си след пътен инцидент. Катастрофирахме с група приятели след дискотека, беше много страшно, колата се въртя на пътя и се преобърна по таван в близката нива. Цяло чудо бе, че никой не пострада дори леко. Днес се замислям, че е било дело на съдбата. Той беше този, който ни се притече на помощ. Още първия път като го видях, нещо трепна в мен.

Живеем в много малък град и след инцидента се засичахме често, но само на "здравей-здрасти" и толкоз. Аз бях ученичка в 12 клас, а той - с 10 г. по голям. Един ден, без да го очаквам, точно на рожденият ми ден, излизайки от училище, той седеше отпред и ме чакаше с огромен букет от лилиуми. Не повярвах, беше научил, че имам празник.

Застанах пред него, гледахме се дълго, той ме хвана за ръка и ми разказа как не спирал да мисли за мен от онзи момент, когато ме видял за първи път, как искал да прекара живота си с мен. Нямах думи, аз чувствах същото.

И така нашата любов от пръв поглед продължава с пълна пара вече десета година. Щастливи и влюбени както в началото. Днес имаме две момченца, а разкошните букети, знак за неговата безгранична любов, получавам и до днес, дори и без повод.

Очакваме и вашата история!

игра
Как ви действа есента?