Разделите с някого винаги са болезнени и по принцип не е приятно човек да се шегува с това, но има някои хора, които приемат нещата доста леко. Не се сдържахме за по един Menbox.bg коментар

Помислих, че е лош знак, че не знаеш кой е Ърнест Хемингуей, а ти си помисли, че е лош знак, че съм мързелив. И двамата бяхме прави.”

Menbox.bg коментар: Не е сигурно кое е по-зле измежду двете. Защото тя може и да научи кой е Хемингуей, но той няма да станете по-малко мързелив. Единият знак е с променлива стойност.

Ти беше достатъчно глупава да ме попиташ какво мисля и аз бях достатъчно глупав да ти отговоря.”

Menbox.bg коментар: Това звучи като афоризъм от Оскар Уайлд. Понякога мълчанието е злато, но само когато искате да останете заедно. В противен случай, откровеността е злато.

“Скъсахме, заради онлайн порното. И разликата във възрастта ни. Но предимно заради порното.”

Menbox.bg коментар: Ако сексът е бил вълнуващ, поне колкото онлайн порното, нямаше да се стигне дотук. Освен това, порното винаги е на разположение.

“Скъсахме, защото връзката ни прави самодоволни и глупави.”

Menbox.bg коментар: Раздялата едва ли ще ви направи по-малко самодоволни и глупави, но двама самодоволни и глупави на едно място определено е по-зле. Мъдър ход.

Скъсахме, заради една покана. Скъсахме, защото те поканих на 50-тия рожден ден на майка ми. Няколко дни преди това ти откачи, защото, ако дойдеш на партито, това би означавало “нещо”. Най-вече скъсахме, защото ти заспа. Първо се събуди, когато стигнахме до къщата на нашите, след това отиде да спиш на дивана. Скъсахме, защото трябваше да обясня на роднините ми,че приятелят ми е много уморен от каране и трябва веднага да заспи, вместо да се запознае с всички. Моите роднини все още ми се подиграват за това. Още съм ядосана, че те има на всички снимки от онзи рожден ден, но поне изглеждаш отпочинал...

Menbox.bg коментар: Едва ли е имало скандал около приключването на тази връзка. Защото пичът най-вероятно е бил заспал.

Късаме, защото искам да се оженя за теб, но първо трябва да стана достоен за любовта ти.”

Menbox.bg коментар: Кой казва, че няма рицари в днешно време? Трябва да станеш достоен за сърцето на принцесата си, но сега, вместо да убиеш дракона и да й поднесеш рокля D&G от кожата му, но понякога е по-добре да се преместиш в чужбина и да не се връщаш.

Късаме, защото през повечето време те харесвах, но не искам да разочаровам роднините и приятелите си, които чакаха толкова дълго да се разделим.”

Menbox.bg коментар: Ако сте автор на това, следващия път, когато ви се прииска секс, се обърнете към родините и приятелите си. Освен, ако в приключилата ви връзка не го е имало хич никакъв.

Късаме, защото ти не понасяш да си сама, а аз не бих могъл да бъда винаги до теб

Menbox.bg коментар: Съждение на един истински млад меринджей.