Древните хора са използвали за бельо нещо съвсем просто - парче плат, което закрива опашната кост и продължава надолу почти до коленете и още едно, което да закрива мъжките и женски полови органи. През вековете бельото е придобило статут на специални дрехи, които се изработват от специфични материи, които да галят кожата и да са удобни за носене. В днешно време то е неразделна част от ежедневието ни (и особено от женското) - уголемява гърдите ни, стяга дупето, оформя приятни заоблени форми на женското тяло. И не само – това какво бельо обичаме да носим, може да разкрие какъв е характерът ни.

Боксерки

Жените, които се чувстват най-добре, облечени в боксерки, са от типа, който обича да залага на сигурно. Характерът им е тих и спокоен. В трудни и напрегнати ситуации винаги реагират премислено, тактично и премерено. В действителност те не обичат да разкриват какво точно се случва в личния им живот. Пазят интимната част от него само за себе си и скрита за околния свят.

Изрязани боксерки

Жените, които носят изрязани боксерки се доближават по характер до предишните – с класическите боксерки, с едната разлика, че може би са малко по-отворени към заобикалящия ги свят. Това, което ги отличава също, е и фактът, че жените, носещи елегантно изрязани боксерки са родени водачи, контролират всяка ситуация, организирани са, и знаят точно какво искат.

Бикини

Дамите, носещи бикини са забавни и обичат да флиртуват – волно или неволно. Енергични и жизнени са, сякаш в тях има енергия за поне 3 души. Чувстват се млади и окрилени, но въпреки това не обичат да разкриват картите си до край. Компанията ги обича, защото за кратко време се превръщат в нейната душа. Това се дължи може би на факта, че дамите носещи бикини обичат да вършат неща, които ги правят щастливи.

Полупрашки

Всяко нещо се тълкува като отворена възможност, за жените, които носят онези изрязаните гащета – полупрашките. Почти винаги се впускат в бурните води без да се замислят ще има ли някакви последствия. И нещо, което бихте могли да констатирате сами – не се притесняват да покажат повече от своето тяло.

Прашки

Като говорим за прашки, имаме предвид онези най-изрязаните – с тънки лeнтички, на които си личи, че производителят не e вложил кой знае колко плат, за да ги ушие. Дамите, любителки на този вид бельо са с див характер и в повечето от случаите, когато са си обличали бельото след къпане, са се замисляли дали изобщо да не пропуснат неговото обличане.

А, вие какво бельо носите?