.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво представлява "мъртвата вагина“ и съществува ли наистина

LadyZone.bg | преди 15 седмици
сърце
Снимка: istockphoto.com
Трябва ли да се притесняваме?

Преди да сте се притеснили от заглавието и понятието „мъртва вагина“, бързаме да ви успокоим – това е синдром и все още не е доказано научно, че той съществува наистина. Но пък дискусии по темата изобщо не липсват, което само по себе си говори, че терминът не е съвсем измислен.

Идеята зад синдрома на „мъртвата вагина“ се крие в това, че честото използване на вибратор може да направи женската вагина по-малко чувствителна и това да има отрицателно влияния върху сексуалния живот и най-вече достигането до оргазъм.

5 неща, които вероятно не знаете за бактериите, намиращи се във вагината виКакво е общото между киселото мляко от хладилника ви и „добрите агенти“ във влагалището?

За щастие, в дискусиите се включват и компетентни лица като гинеколози и невролози, които обясняват какво се случва физически с жените, когато използват вибратор. Напълно нормално е след като сте използвали секс играчката с висок интензитет и на последна степен, когато превключвате на ниска степен или пробвате нещо друго под чаршафите, то да няма същия успех. В тези случаи много жени описват вагината си като „изтръпнала“. Но всичко това е временно и отшумява в рамките на същата секс сесия.

вагина

За доказателство бил направен експеримент, при който хората държали включен вибратор в ръката си. Напълно нормално чувствителността на крайниците намаляла, но в рамките на час тя се върнала. Учените смятат, че същото се случва и с женските гениталии.

Сок от ананас за ухаеща приятно вагина и още няколко трика преди секс, споделени от анонимни жениНякои от тях са в реда на нещата, други бихме си откраднали като идея, а трети буквално ни оставиха без думи

Друго изследване твърди, че едва 0.5% от жените губят чувствителност там долу за повече от един ден, след като са използвали вибратор.

Съветите, които специалистите дават на всички жени, които страдат от синдрома, а те са едва 11%, е да преустановят използването на секс играчки за известно време.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?