Мислите, че знаете всичко за секса? Всяка подробност? Да, ама не. Вижте какво сте пропуснали, събрахме ви няколко доста интересни факти.

1. 46% от жените могат да издържат две седмици без секс, но не могат да издържат две седмици без интернет, показва проучване направено от най-големият производител на компютърни чипове в света, Intel.

2. Мислите, че мъжът всеки път изпитва невероятен оргазъм? Нееее. Ако искате мъжът да вас да преживее най-страхотния оргазъм (което ще засегне и вас, естествено) го накарайте да се въздържа от сексуална активност три седмици (е през това време ще се утешавате повече с интернет).

Три седмици е срока, в който нивата на тестостерон стават най-високи и направо взривяват либидото на мъжа, показва проучване на Световния журнал по урология.

3. Всяка година в САЩ умират около 500 до 1000 души в следствие на еротична асфикция (нарочно причинено задушаване, за да се изпита сексуално удоволствие, практикува се повече от мъже). Това е повече от годишния брой убийства в Ню Йорк.  Засега няма такава статистика за България.

4. Най-добрите мъже- любовници идват от Испания, Бразилия и Италия, показва глобално проучване на OnePoll.com. Можем да кажем и България, тъй като в изследването нашата страна не включена (как може!).  Според жените най-ужасни са германците, определени като прекалено „миризливи”.

Англичаните са най-големите мързели, а шведите свършват най-бързо. Ако имате някакви впечатление, моля споделете:)

5. Душ след секс? Глупости. 36% от хората под 35 години веднага след секс се залепят за Facebook и Twitter, според проучване на Retrevo.com.

6. 11% от мъжете използват секса единствено, за да намалят стреса.  

7. Жените, които имат връзка спят спят по-спокойно и не страдат от безсъние в сравнение с необвързаните дами.

8. Жените правят по-често секс от мъжете. Дамите правят секс 17% по-често отколкото мъжете. Всяка една от четири жени прави секс поне три пъти седмично. При мъжете само един от четири има подобно щастие.

9. Криза, криза…32% от мъжете споделят, че мастурбират  по-често след кризата. Така е, излизането вечер вече е лукс…

10. Не сме доволни! Всяка една от три жени и всеки един от трима мъже смятат, че сексуалният им живот може да е много по-хубав.