Какво премълчават жените? Какво ли не - понякога сериозни неща, понякога пълни глупости. Вижте 5 неща, които жените не ни казват.

По-добре секс, отколкото лекарства

По принцип мъжете не се притесняват особено от това, но все пак го имайте наум - най-добрата й приятелка знае всичко за вас. И става въпрос за абсолютно всичко, което вашата жена въобще знае за вас. Тя ви е разказала цялата ви история, описала е всичките ви възможни размери, посочила е хубавите и лошите ви страни, както ги разбира. Най-добрата й приятелка знае всичко това, тя е дубликат на вашата жена. Иначе нямаше да са приятелки.  

10 разлики между това да се срещаш с момиче и с жена

Ако искате да научите нещо за жената до себе си от най-добрата й приятелка, информацията ще е филтрирана. И вашата жена със сигурност ще разбере за това проучване.

Голата музика

Невероятно, но факт - вашите ръце са едно от първите неща, които една жена забелязва у вас. Ако те са чисти, с изрязани нокти и добре изглеждащи, това несъмнено ви е помогнало да преминете през някакъв пропусквателен пункт във взаимоотношенията ви. Но тя едва ли някога ще ви го каже.

Никоя жена не казва истинския брой на мъжете, с които е спала. Доста вероятно е несъзнателно да е "поизтрила" някои от бившите си любовници или просто да не иска да изглежда по определен начин. Оправданията за тази внезапна “загуба на памет”често са свързани с това, че, може би, там някъде във времето, това е бил някакъв калпав секс, заради пиянство или просто така, тоест - не се брои. Ама нали сега сте заедно, така че...

Перфектните тела на спортистките

Независимо дали го осъзнавате или не, но вие винаги сте под наблюдение с цел сравнение. С бившите й гаджета, разбира се. Всяко нещо, което направите,  и тя го хареса, ще бъде точка за вас и порицание за онзи задник, с когото е била преди вас. Обратно - всеки ход, който в нейните очи е грешен, обръща нещата на 180 градуса и точката е за бившият й, а най-големият задник е...

Може ли приятелката да стане гадже

Жените не могат да се оправят с часовника, особено, когато се приготвят за излизане. Тоест, винаги закъсняват. Това е нещо, което няма значение дали признават или не, защото е обществена тайна. Дано поне ви харесва как изглежда тя, при положение, че се бави хилядолетия.