Естественото развитие на сериозната връзка води до момента, когато двамата партньори си казват "да" и решават да споделят остатъка от живота си заедно. Независимо колко време е отредено на брака, всеки един от нас е отговорен за развитието и поддържането на връзката. След незабравимия сватбен ден е добре...

#Да флиртуваме със своя партньор, защото няма нищо по-вълнуващо от това да поддържаме пламъка на любовта ярък и закачливо привлекателен.  

#Да си организираме романтични вечери навън, защото всяка среща с любимия човек е редно да бъде сякаш е първата. 

#Да се грижим за външността си. Бракът е нов повод да се стараем и поддържаме своята красота - онзи чар, с който сме спечелили сърцето на своя любим. 

#Да излизаме с приятели, но по отделно. Много е важно всеки един партньор да запази своето лично пространство. 

#Да казваме "Обичам те!" 

#Да знам, че във всеки един моменти всичко може да се промени и един от нас да си тръгне. Никой не е застрахован от това. Бракът не е застраховка живот, на която можем да се опрем мислейки си, че всичко е в кърпа вързано. Той е поредното "изпитание" за двамата партньори в добро и/или лошо. 

#Да впечатляваме и/или изненадваме другия 

#Да взимаме заедно решения - нали затова сме си казали "да", за да градим заедно и вървим ръка за ръка по пътя на семейната себереализация. 

#Да ценим мнението на другия и да търсим неговото одобрение, защото партньорът в живота е нашият най-добър приятел. Кой друг освен него би ни разбрал и посъветвал по-добре?!

И не на последно място #да правим редовно секс. Малцина, може би го знаят и/или осъзнават, но женската сила е необятна. Когато искаме да запазим един мъж до себе си е редно да го зареждаме с положителна енергия - един от методите е сексът. Както се казва: "Зад всеки преуспял мъж стои силна жена".