Всяка от нас се е сблъсквала, поне веднъж, с казуса – как да изглеждаме на първа среща. Дали да заложим на семпла, но приятна визия, или да провокираме с по-екстравагантен вид? Оказва се обаче, че понякога дрехите изобщо не играят роля, защото преимущество взима... червилото.
Точно така. Вероятно малко от вас са го очаквали, но в повечето случаи цветът му изпраща много по-ясен сигнал от облеклото. Нека видим какво говори всеки нюанс за това какви хора сме.

#Червено

Снимка: Pinterest.com

Както може би сами се досещате, червеният цвят говори за страст и невъздържаност, която би предизвикала партньорът ви да направи първата крачка.

#Ярко розово

Снимка: Pinterest.com

Предизвикателни, но и някак непорочни, дамите, които носят розово червило на първа среща изпращат смесени сигнали. Дами в очите на мъжа пред вас вие сте смесица от невинна девойка и фатална жена.

#Бургундско червено

Снимка: Pinterest.com

Този цвят говори за жена, която е сигурна в себе си и знае какво иска в живота. Очертавайки устните си с този експресивен нюанс, вие изразявате своята увереност и сила. Няма мъж, който да може да устои на такава жена, която е здраво стъпила на краката си.

#Прасковено

Снимка: Pinterest.com

Тези от нас, които обичат този нюанс, веднага можем да кажем, че обичат да играят, но без да прекаляват. За тях флиртът е най-голямата забава, но когато нещата се окажат малко по-сериозни, не се страхуват да рискуват и да се впуснат в любовни приключения.

#"Голи" устни

Снимка: Pinterest.com

За дамите, които предпочитат да бъдат естествени независимо от обстоятелствата, можем да кажем само едно – те не се страхуват да се представят такива, каквито са - ИСТИНСКИ. Ако човекът, когото са избрали оцени истинската им същност, те ще го спечелят още в първата секунда.