Ето го и чаканото продължение на статията от миналата седмица – вторите шест зодии от зодиака:

Везни
Мъжете везни: Те са големи любовчии, но не са хора, които могат да отговарят за цяло семейство, тъй като трудно се адаптират. Привличат жени, които полагат грижи за външния си вид и които умеят да се противопоставят, ако е необходимо. Изключително страстни любовници, доста често мъжете везни са и неверни.

Жените везни: Жената-везна е много впечатляваща, привлекателна и женствена, защото винаги е заобиколена от ухажори. Тя е идеал, за който мечтаят всички мъже, а в брака се стреми към пълна хармония. Тя е истинска дама, която не се слави с виртуозните си домакинска изпълнения. Мъжът трябва да я глези, пази и да й осигури луксозен живот.


Скорпион
Мъжете скорпиони: Изключително ревниви и с огромно чувство за притежание към жената. С тях е трудно да се постогне щастие в брака. Неприятните ситуации могат да се избегнат, ако жената постоянно показва и доказва, че е много влюбена. Не търси доминиращи жени, защото смята, че той е "глава на семейството".

Жените скорпиони: Те подхождат много сериозно към брака. Винаги избират партньора със сърцето, а не с разума. Способни са на всичко, за да направят щастливи децата и съпруга. От друга страна очакват да бъдат безкрайно обичани и уважавани. Енергични и страстни натури са. Ако мъжът не успее да отговори на изискванията на жената скорпион, тя е готова да си тръгне.


Стрелец
Мъжете стрелци: Мъжът стрелец е роден авантюрист в живота и в любовта. Не се стреми да сключи брак на всяка цена. Жена му трябва да бъде сладкодумна, забавна и да може да се справи без него. Той вижда любовта напълно различно от останалите. Ревността от жена му изобщо не го впечатлява.

Жените стрелци: Жената стрелец преди всичко е много мъдро и приятелски настроена като съпруга си. Готова е да следва партньора си във всичко. В брака не понася монотонността и ще направи всичко съвместният живот да не се превърне в рутина. В душата си е голяма романтичка.


Козирог
Мъжете козирози: Те често са посветени на кариерата си, затова в брачните води влизат много по-късно от останалите зодиакални знаци. Жената до козирога ще се чувства сигурно, но ще бъде лишена от емоционални изблици на нежност от негова страна. Той несъзнателно избира доминираща жена, но очаква и някои негови правила да се спазват.

Жените козирози: Жената козирог се оглежда за мъж, който се стреми към спокоен живот, далече от партита и забави. Мъжът може да бъде напълно сигурен в нейната вярност. Въпреки това тя е много въздържана, студена, дори често и отблъскваща. Не умее да показва емоции, дори когато наистина обича партньора си.


Водолей
Мъжете водолеи: Това, че са непредсказуеми ги прави неподходящи за брак. Техните избранички не трябва да отварят всички врати, ако искат да запазят тяхното внимание по време на съвместния им живот.

Жените водолеи: Те са необичайни личности, но преди всичко са приятелско настроени. От брака бягат, докато не се появи единственият на бял кон. В кухнята не се справят много добре, но затова пък никога не се срамуват да покажат емоциите си. Искат да се впуснат в приключения, когато семейният живот се превърне в рутина.


Риби
Мъжете риби: Мъжът риба е един от най-добрите кандидати за брак. Готов е да изпълни всички желания на жената, ако възможностите му го позволяват. Обича да прекарва времето си предимно със семейството. Трудно би се решил да рискува семейното щастие за любовница.

Жените риби: Те са преди всичко олицетворение на женствеността. Често обаче нямат достатъчно енергия да осъществят своите фантастични проекти и идеи, затова им е нужен силен мъж, който да ги води през целия им живот. От брака трудно ще се откажат, дори и когато връзката им с партньора не е във възход. Твърдо вярват, че всичко може да се преодолее и забрави.