Външността е важна, но по-значими са:

#Умението да изслушваме. Да, и мъжете имат своите моменти на слабост. Също както нас и те се нуждаят да споделят своите мисли, опасения и страхове.

#Спонтанността. Думата говори сама за себе си. Възвръщането на спонтанността може да прави чудеса, тя е признак при постепенното освобождаване от страха и изразяване на своите чувства.

#Умението да водим. Това не се свежда само до увереността и способността да вземаме решения. Колкото и мъжете да се присмиват на шофьорските умения на съвременната жена, те оценяват и са привлечени към тези, които владеят силата на един модерен болид. Секси!

#Вкусът към храната. Какво по-привлекателно от жена, която не брои калориите на всяко хранене?! Дами, в началото можем да сме на плодове и зеленчуци, но това не може да продължава цял живот – особено ако имате бъдеще с този, с който излизате. Не се притеснявайте да си поръчате солидно основно ястие – никой няма да ви съди.

#Амбицията. Мъжете харесват жени с цели, мечти и увереност да ги осъществяват с постоянство и работа.

#Кулинарните умения. Звучи клише, но е факт. Може да не готвите всяка вечер, но за един мъж е важно да знае, че дамата, която обича може да му съдейства в кухнята или да го изненада с домашно приготвено ястие.

#Изкуството да се съобразяваме. В една връзка е редно да има баланс. Това че сме жени не означава, че мъжът до нас е длъжен да ни угажда на всичко. Ако той се старае и ние трябва да отвръщаме със същото. Да не бъдем егоисти.

#Грижовността и нежността са също привлекателни качества в очите на един мъж. Колкото и да не си го признават и те имат нужда от ласки. Затова е добре да знаем как да показваме чувствата си. На думи – всеки може. Друго е когато го показваме.

#Хуморът е много важен за мъжете. Дали ще се смеете на неговите шеги, надграждайки степента на комичната ситуация или ще владеете изкуството за самоиронията – няма значение. Важното е да имате чувство за хумор, независимо от обстоятелствата. Да не забравяме все пак колко полезен е смехът за здравето. Е, той е също толкова здравословен и в интимните отношения.

#Силата да преодоляваме трудностите и да продължаваме напред без да очакваме, че той или някой друг ще ни спасява.

#Майчиният инстинкт. Дори и да не си го признават, мъжете си мечтаят да станат един ден бащи. Със сигурност има изключения, но повечето са като нас – копнеещи да се грижат за друг освен за себе си.

За финал ще изтъкнем черта, която често пренебрегваме – #да бъдем себе си. Безценно качество, което се цени не само от мъжете, но всички около вас.