Свети Валентин идва и дори коравосърдечните типове в Menbox.bg се разнежват и розови сълзи от любов закапват по сърцата им. Няма как да е иначе.

 

 

Търговците очакват Свети Валентин с нетърпение, което кара портфейла ви да се скрие по-надълбоко в джоба ви.ТЯ не очаква подарък за празника, въпреки че (много ясно, бе) очаква подарък за празника. Тоест, трябва да се бръкнете за нещо, нещо, нещо, каквото и да е, но да става за подарък. Не толкова защото ви очаква незабравима секс вечеринка за двама (може би), а защото не искате тя да ви киселее на Трифон Зарезан.

 

 

Убедили сме се, че най-лесните подаръци са най-тривиалните, най-достъпните и особено онези, които не трябва да ги мислите много-много. Вижте кои са те.


Ароматизирани свещи

Те са приятни, романтични, сравнително евтини и...все пак са подарък. Има и бонус - свещите са подарък, който предполага, че в някакъв момент, може в деня на свети Валентин, ще сте с любимата на угасени светлини.

 

 

 

 

Свещите ще светят, тя ще грее, че се обичате, вие ще греете, че целият цирк най-накрая приключва и нещата отиват към заслужена награда за всичките 6 секунди, в които ви се е наложило да измислите подаръка. А и свещите пестят ток.

Часовник

Часовникът е класика - стилен е, представителен е и си заслужава инвестицията, ако можете да си я позволите.

 

 

Часовникът е готин подарък и по друга причина - по принцип часовникът е създаден с идеята, този, който го носи, ДА НЕ ЗАКЪСНЯВА! Не че това ще промени нещо съществено, но може би подаръкът ще я накара следващия път да се оправи с около две минути по-бързо. Което прави средно закъснение от около 33 минути.

Дамско бельо

Добре, господин Тривиален, очевидно не можеш да измислиш нищо по-добро от това. На всеки му е ясно, че ако подари на жена нещо подобно, то със Свети Валентин вече сте чисти и може да се върнете към ежегодната проповед на Трифон Зарезан.

Честно казано, въпреки популярните митове, за мъжете има твърде малко важни неща, свързани с женското бельо. Първо - бельото трябва да може да бъде свалено бързо.

Второ - някои жени си мислят, че секси бельото е афродизиак, който им придава сексапил. Само че е невероятно как им убягва, че ще са по-сексапилни, когато бельото вече го няма.

Червило

Жените обичат червилото, поради техните си супер-суетни-хипер-егоцентричин причини, обаче има и нещо друго. Така маркират територия. Така че не е зле да подарите за Свети Валентин маркер, с който да бъдете маркирани.

 Готиното на червилото е, че е подарък, който е близо до ума, а и няма нужда да се чудите в магазина, защото продавачката винаги може да ви каже кое червило е най-купувано. Така любимата ви жена в последствие ще открие, че сте й взели аксесоар, който е супер модерен, просто защото стотици/хиляди други жени ползват същото червило. Бройката е важна в женския свят.

Книга

Това може би не е за всяка жена, но винаги има начин да представите факта, че книжарницата просто е срещу офиса ви като интригуващ разказ за това как именно този бестселър е грабнал вниманието на хиляди жени по света, стотици хиляди жени.

Тя ще е заинтригувана, освен ако не е много зле. Ако една жена разбере, че поне една друга е заинтригувана от нещо, то със сигурност веднага и тя става заинтригувана.

Тоест, ако СТОТИЦИ хиляди жени са заинтригувани от тъпата книга, това със сигурност ще отвлече вниманието й от факта, че просто книжарницата е срещу офиса ви.

Слушалки

Готините слушалки са много хубав подарък. Тя ще може да слуша любимата си музика с отличен звук и с времето ще оценява този подарък все повече. Освен това, докато е със слушалките, вероятно няма да приказва през цялото време.

Въпреки че и това не е сигурно. Пробвайте да добавите ароматизиран, блещукащ, розов биберон от Cartier, Yves Saint Laurent или някой друг от тия. Тя със сигурност ще забележи, че това е биберон. Но пък е Yves Saint Laurent;)

Мече

Във всяка една жена се крие по едно малко момиченце. Не е ясно какво толкова има в плюшените мечета, но това е бърз, лесен и сравнително евтин начин да се сдобиете с подходящ подарък за Свети Валентин.

Изглежда хлапашко  и мило именно заради това, и точно на тази струна трябва да го изиграете.

Единственото, което може да ви провали плана е, ако гаджето на някоя от приятелките й се е изхвърлил с купчина пари за подарък. Тогава магията се разваля и мечето изведнъж изглежда, каквото наистина е - плюшена твар.  

Пътуване

Това е една от най-добрите опции, но пък е една от най-скъпите. Ясно е защо е скъпа опция - защото по принцип е скъпа и изведнъж е станала още по-скъпа, защото на още доста друга паралии като вас им е хрумнала същата идея.

Заради което собствениците на хотели, комплекси, бунгала и всякакви сгради с четири стени покрив ще ви съдерат кожата в името на любовта ви към съответната жена. Опцията обаче е добра, защото поне няма да сте сред валентинската истерия в града, тоест ще е все едно сте на обикновена ваканция на морето.

Което  е готино, защото на обикновена ваканция на морето хората се обичат, защото се обичат, а не защото е 14 февруари.