.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво да подарите на любимата за Свети Валентин

Стефан Стефанов | преди 5 години
cookie
Най-лесните варианти са тривиални, колкото и празникът

Свети Валентин идва и дори коравосърдечните типове в Menbox.bg се разнежват и розови сълзи от любов закапват по сърцата им. Няма как да е иначе.

 

 

Търговците очакват Свети Валентин с нетърпение, което кара портфейла ви да се скрие по-надълбоко в джоба ви.ТЯ не очаква подарък за празника, въпреки че (много ясно, бе) очаква подарък за празника. Тоест, трябва да се бръкнете за нещо, нещо, нещо, каквото и да е, но да става за подарък. Не толкова защото ви очаква незабравима секс вечеринка за двама (може би), а защото не искате тя да ви киселее на Трифон Зарезан.

 

 

Убедили сме се, че най-лесните подаръци са най-тривиалните, най-достъпните и особено онези, които не трябва да ги мислите много-много. Вижте кои са те.


Ароматизирани свещи

Те са приятни, романтични, сравнително евтини и...все пак са подарък. Има и бонус - свещите са подарък, който предполага, че в някакъв момент, може в деня на свети Валентин, ще сте с любимата на угасени светлини.

 

11 неща, които привличат жените, без да подозирашВиж защо не е необходимо да се престараваш, за да я впечатлиш

 

 

Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?