Канадски психолог състави наръчник с пет основни типа мъжки фигури, които издават как се справя вашият избраник в леглото.

За да придобиете по-точна представа за дадените примери, специалистът посочва известни личности, с което по-лесно ще направите своя анализ.

Ето ги и тях:

Секс с мъж като... Ейдриън Броуди - слаб, изглежда крехък, лесно се слива с тълпата. В поведението си е срамежлив и затворен, а в секса е плах и никога не поема инициативата.

Секс с мъж като... Робърт Патинсън - висок, но не много пропорционален, с дълги ръце и леко приведени рамене. В поведението си такива мъже често търсят публичност, страхуват се от самотата и предпочитат да са заобиколени с много хора. В секса обикновено са ненаситни и никога не им е достатъчно. Чувстват се зле, ако не получават похвали за уменията си в спалнята.

Секс с мъж като... Джон Траволта - леко закръглена фигура, наподобяваща ябълка. Такива мъже имат майчински инстинкт, обичат да се грижат и да помагат на околните. Страхуват се да не загубят свободата си и не е случайно, че мъже с такова тяло дълго остават ергени. В леглото са доста чувствени и винаги се стремят към по-голяма близост с партньорката.

Секс с мъж като... Леонардо Ди Каприо - мъжествена фигура, излъчваща сила и власт. В поведението си мъже с фигура като на актьора са енергични и харизматични. Обичат властта и контрола над другите. В леглото също обичат да водят нещата. Понякога тези хора се превръщат в сексуални манипулатори и използват секса като оръжие, за да постигне на целите си, съобщава БГНЕС.

Секс с мъж като... Брад Пит - слаба и добре сложена фигура, отлична походка и изправени рамене. Това е тялото, най-близо до идеала, затова и мъжете, дарени с такова, често са перфекционисти. Обичат да се забавляват, душата на компанията са, но за сметка на това трудно допускат някого в сърцето си. В секса опитват всичко. За тях е по-важно удоволствието на партньора, а не тяхното собствено.