.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какъв камък да носите според зодията, за да привлечете любовта

LadyZone.bg | преди 2 години
камъни
Снимка: Pinterest.com
Ако Лъв сънува оникс, ще има щастлив живот с подходящ партньор

Ако често ви се струва, че сте близо до любовта, но тя все някак ви се изплъзва, може би имате нужда от лек енергиен тласък. Такъв могат да ви дадат различните видове камъни - скъпоценни, полускъпоценни и др. Камъните носят своя сила и енергия, която се свързва по различен начин с хората от различни зодии. Вижте какъв камък трябва да носите вие, за да привлечете любовта, според зодията си.

Камъни, подсилващи сексуалносттаКамъните въздействат най-вече на енергийно ниво


Овен
Огнената природа на Овена налага камъкът, който представителите на тази зодия ще носят, за да привлекат любовта, да носи още по-голяма сила и стихийност. Затова подходящ е червеният рубин. Този камък повишава енергията и жизнеността. Здравината му ще провокира устойчивост и дълготрайност в новата връзка. Червеният му цвят е наситен, забелязващ се и озаряващ. Той влияе върху най-тъмните страхове, криещи се в сърцето на хората, които се боят от любовта. Рубинът ще донесе огън в живота ви и ще премахне всички лични ограничения, които си слагате пред изграждането на нова любовна връзка.


Телец
Телците са романтични натури и заради тази си нежност, често страдат в любовния си живот. Просто остават неразбрани в желанието си всичко да се случва като в приказките, чувствата да са чисти, а постъпките – невинни. Подходящ за тях е изумрудът. Той е камъкът на сърдечната чакра и има способността да отключва и да балансира. Телците, които носят изумруд, по-лесно се изграждат нови запознанства. Влиянието на камъка ще засили интуицията им, така че да изберат правилния човек за нова връзка и да не бъдат разочаровани накрая.

Близнаци
Слънчевите Близнаци имат нужда от още малко слънце, за да заблестят истински с новата си любов. За това може да им помогне колие или пръстен с цитрин. Той ще подчертае тяхната индивидуалност и ще засили решителността им, когато влизат в нова връзка. Известен е още като камъка на късмета. Носен с цел предизвикване на любов, той определено ще провокира такъв за интимния живот на Телците. Слънчевият цитрин дава смелост и с него Телците ще изглеждат по-уверени в себе си, за да влязат по-смело в любовна връзка.

Бижута с цитрин за ноемвриВижте на кой скъпоценен камък да заложите този месец, за да изглеждате страхотно

Рак
Страхливите Раци имат нужда от наистина силен камък, който да привлича любов в живота им и да ги напътства. Няма по-подходящ за това от авантюрина. Сребристият му блясък ще внесе повече свобода и закачливост в живота на представителите на тази зодия. Името авантюрин означава  „случайно”. Именно от спонтанност и случайности имат нужда Раците, за да привлекат любовта в живота си и да започната една хармонична, непланирана връзка.

Лъв
Лъвовете са разпилени в любовта си. Те са страстни натури и се раздават във всяка своя връзка. Ониксът е камъкът, който ще им помогне да се концентрират. Така ще насочат чувствата си само към конкретен човек и емоции и си гарантират истинска и ползотворна връзка. Освен че заземява, ониксът увеличава щастието. Най-добре го носете на колие, защото камъкът трябва да се докосва директно до кожата за максимален ефект. Ако Лъв сънува оникс, ще има щастлив живот с подходящ партньор.

Дева
Девата се раздава на 100% в любовта. Камъкът, който представителите на тази зодия трябва да носят, е ахат. Той ще привлече баланса в любовта им. Жълтият ахат ще засили страстта, която понякога липсва на педантичната Дева. Ахатът се среща най-често във вулканичните скали. А именно от вулканични, изригващи сили имат нужда Девите.

С какво спите?