Кои от зодиакалните знаци са искрени и кои ще ви подведат, изричайки заветното „обичам те”... Ами прочетете сами...

Овен
Овенът често казва мили думи в моменти на въодушевление. Това обаче прави трудна задачата да разберете дали наистина мисли това, което е казал или не. Често забравят, че са казали на някого, че го обичат, така че не забравяйте да им напомняте какви чувства са заявили към вас.

 


Телец
Телецът ще изрече тези две магически думи в момент, който смята за най-подходящ. Затова може наистина да си почакате, докато ги чуете. Въпреки това за телеца това е важно, което означава, че преди това думите са обмислени добре и той няма да ги върне назад никога. Това означава, че чакането си е заслужавало.

 


Близнаци
И близнаците могат да кажат нещо, което след няколко дни да отрекат. Ще ви кажат, че ви обичат, а след това дори може да забравят, че са го казали точно на вас. Внимавайте с тяхната емоционалност.

 


Рак
Ракът ще заяви своята любов единствено тогава, когато ен апълно сигурен в нея. В момент на емоционалност може да каже двете съкровени думи и по-рано. Раците трудно се отказват от връзката си, така че не се страхувайте, че той може да е прибързал с думите обичам те.

 


Лъв
Разбирането на лъва за любов и изричането на двете съкровени думички са сериозни и той винаги ги възприема много съвестно. Очаквайте това да се случи официално. Освен това лъвовете не обичат да изразходват напразно времето си, така че, ако ви кажат обичам те това ще е за дълго време напред.

 


Дева
Девите не се замислят как точно трябва да се кажат тези думички, така че очаквайте те да прозвучат дори леко не на място, но в крайна сметка ще се получи доста симпатична ситуация. Зодиакалният знак никога не връща думите си назад, така че бъдете спокойни, че са сериозни в чувствата си.



Очаквайте продължение...