Ето го и дългоочакваното продължение на темата как да познаем дали той ни обича. Представяме ви втората порция зодии – везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей и риби.



Везни
Вместо да се питате дали везните са влюбени във вас, наблюдавайте връзката им с околните и как се отнасят към тях. Те са фини и внимателни, когато говорят с някого, особено с такъв от срещуположния пол. Ако сте от ревнивците, които пламват при всяка подобна сцена, то по-добре си намерете друга зодия, в която да влюбвате до полуда. В случай, че имате намерение да ги изследвате и да разберете, че те са още по-внимателни, когато говорят с някого, към когото изпитват чувства, то съвсем скоро ще разберете, че това сте точно вие. Още едно доказателство, че ви харесват истински – ще ви измислят прякор или галено име, с което да ви наричат, когато сте само двамата. Името ви ще използват само в официални случаи.

 


Скорпион
Скорпионът няма да ви покаже директно, че ви харесва. Ще разберете това само ако по природа сте интуитивни. Те ще ви гледат  и изследват дълго и задълбочено, но така че да не ги забележите. Това е така, защото всеки скорпион е роден наполовина детектив и наполовина изследовател. Тогава как точно да разберете, че изпитват чувства към вас – гледайте за техния поглед, който не ви наблюдава пряко, а в отраженията на стъклените врати, прозорците и огледалата.

 


Стрелец
Ако стрелецът ви обича, то ще е защото знаете как да давате свобода. Ще разберете, че той ви обича, когато започнете да се виждате всеки ден (по негово желание и инициатива), а когато ви покани да прекарате уикенд заедно или да пътувате с него, можете да бъдете сигурни, че той се е хванал на въдицата на любовта. Не се учудвайте, ако това отнеме много време – времето, в което сте му показали, че знаете колко важна е свободата за него. 

 


Козирог
Спазването на правилата и процедурите е в кръвта на козирозите. Те правят всичко по начина, по който трябва да бъде направено и когато се съсредоточат, няма кой да ги разконцентрира или разсее. Ако козирогът не е във връзка, му покажете, че изпитвате чувства към него. Когато ви опознае и разбере, че си струва вие да сте човекът до него, бъдете сигурни, че той ще го покаже и дори ще го каже.

 


Водолей
Водолеите са трудно разгадаеми, защото са независими и често не показват чувствата си. Когато става дума за любов, нещата не стоят по-различно, така че ще трябва да се задълбочите в анализа. Когато не гледате, те ще ви изследват и ще предложат да си направите татуировка или луда прическа, които според тях много ще ви отиват. Също така могат да ви поканят на забава, купон или бал, където трябва да се облечете по специфичен начин. Ако не сте от типа приключенци като водолеите, по-добре не се задълбочавайте в чувствата си.

 


Риби
Рибите са плахи, когато става дума за разкриване на чувства или тяхното показване. Така че, ако чакате те да направят първата крачка, може да ви побелее косата. Следете дали те се интересуват и дали полагат грижи за вас. Единственият съвет, който може да ви послужи за разгадаване на тези срамежливи представители на зодиака е да ги следите. В много случаи на тях им е трудно и дори се страхуват първи да признаят чувствата си. Веднъж опознаят ли ви и разберат ли, че могат да ви имат доверие, ще станат по-приказливи и от най-социалния знак на зодиака – близнаците.