Казват, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Дали наистина сме толкова различни или това е предтекст да не се задълбочаваме в отношенията си. Може би, но междувременно е достатъчно да се наблюдаваме един друг, за да разберем кой - какъв е

 

 

За да разберете що за човек е мъжът, който хасевате е нужно да обърнете внимание...

#Как се държи с непознати

Когато сте на ресторант не обръщайте вниманието само на това дали е галантен към вас и дали ви прави път отваряйки ви врата. Наблюдавайте как се отнася със сервитьорите и другите хора около вас.

#Как се отнася с животните

Ако може да се грижи или се държи мило с животните, това означава, че може да бъде добър родител. Закрилник. Не случайно повечето млади двойки си взимат първо домашен любимец преди да предприемат голяма стъпка от житейското им развитие.

#На поведението му когато е напрегнат или ядосан

Обърнете внимание дали посяга първо към алкохола. Дали хвърля предмети или просто се старае да овладее себе си отивайки да се разхожда на въздух.

#Как се изразява

Ако той говори повече за себе си и не се интересува от вас, и това, което ви засяга... това показва за голямо его и себелюбие.

#На неговия антураж

Приятелите са огледалното ни аз.

#Какво прави в свободното си време

Кажи ми какво правиш и ще разбера кой си! Ако през свободното си време той е бездеен и не прави нищо конструктивно, това, малко или много, говори, че този човек няма големи амбиции в живота. В този случай, как искате да той да е достоен претендент за вашето сърце? Как ще се грижи за семейството, което бихте могли да имате заедно? Да се грижи за вас дори!?

#На музиката, която слуша

Може и да звучи инфантилно, но музиката, която харесваме издава много за характера ни. Попитайте го коя е любимата му песен. Спрямо лириките и посланието в нея може да разберете кой стои пред вас. Например ако в парчето се пее за близки хора – това означава, че е семейно ориентиран и близък със семейството си.